Topic Magazine
Image default
Aanbiedingen

STUDIOVHF al 4 jaar huisfotograaf van HoezoHeino?

Kleine uitgever geeft de groten het nakijken!

De Zwolse fotograaf Vincent Hartman woont inmiddels 8 jaar in het Sallandse dorp Heino. Heino behoort bij de Gemeente Raalte. 5 jaar geleden is Martijn Jansman opgestart met het media bedrijf N35 Media en een jaar na de opstart benaderde hij STUDIOVHF voor de fotografie van een nieuwe trendy krant over Heino. Een krant dat alles over het bruisende dorp vertelt aan 45.000 omliggende adressen gedragen door Heinose adverteerders.  Het is een uitgekiende formule met kwaliteits content door middel van redactionele artikelen en professioneel geschreven en gefotografeerde advertorials. Het magazine steekt met kop en schouders boven de andere kranten uit en draait vanaf de eerste editie zwarte schrijvers. De lokale betrokkenheid van de schrijvers, vormgever en fotograaf speelt hierin zeker een rol alsmede die van de adverteerders. Toch wel bijzonder want de oorsprong van de titel ligt in de verbazing van de vormgever die aanvankelik zei ” Huh een blad over Heino? Hoezo valt er wat te vertellen over Heino dan?”

Fotograaf Raalte

Fotograaf Vincent Hartman  van STUDIOVHF fotografeert al vanaf de eerste editie alle redactionele artikelen alsmede de advertorials. Dit zorgt voor zeer uiteenlopende fotografie, van landschapsfotografie ter ondersteuning van een wandelroute, naar een dorpsoverzicht, interieur van huizen en dorpshuis, maar ook spetterende actiefoto’s van de zeer snelle tafeltennis sport. Voor een dergelijke uitgave heb je een veelzijdige fotograaf nodig. STUDIOVHF fotografeert als jaren in de regio Raalte diverse onderwerpen, verdeeld over de disciplines reclamefotografie, productfotografie, interieurfotografie en bedrijfsfotografie.

Hoezo Heino? staat boven de gemeentelijke herindeling

Ook de gemeente Raalte ontkwam niet aan de gemeentelijke herindeling. Zo hier en daar bespeur je nog in de kerkdorpen wat oud zeer. Vooral in Heino lag dit gevoelig. Het ijvere en trotse dorp had immers zijn eigen gemeentehuis en burgemeester. Het team van de uitgave HoezoHeino? werkt echter gedeeltelijk in Raalte en Heino en de fotograaf komt notabene uit Zwolle. Heino vindt het prima. Heino is door zijn geografische ligging zo wie zo meer op Zwolle georienteerd, daar waar Raalte meer op Deventer is georienteerd. Dat zie je al aan de kleuren van de respectievelijke voetbalteams. vvHeino loopt in groen de oude kleur van PECZwolle en Rohda Raalte heeft de kleuren van Go Ahead Eagles.

https://www.studiovhf.com/blog/hoezoheino