Topic Magazine
Image default
Auto

Ford lease

Ford lease en Ford Focus lease

Bij het leasen van een auto kijkt u als ondernemer uiteraard naar een aantal verschillende aspecten. Een scherpe prijs is belangrijk, maar veiligheid en comfort mogen hier zeker niet onder lijden. Een Ford Focus lease is dan een mogelijkheid die het overwegen waard is. Wat veiligheid betreft hoeft u in elk geval niet te vrezen, de Ford Focus behaalde vijf sterren in de Euro NCAP crashtest. Hoger kan een personenauto simpelweg niet scoren!

Prestaties van de Ford Focus
De prestaties die de Ford Focus laat zien op de weg heeft hij mede te danken aan zijn fantastische motor. Bij een Ford lease van het model Focus kunt u kiezen uit zes benzinemotoren en vier dieselmotoren. De benzinemotoren hebben een vermogen van 85 tot een ongelooflijke 280 pk. Het vermogen van de dieselmotoren bedraagt minimaal 105 pk en maximaal 184 pk.

Verschillende modellen van de Ford Focus
Bij Autoleasecentrale kunt u niet alleen de standaard Ford Focus leasen, ook de Ford Fiesta en de Ford B-Max kunt u aanschaffen. De Fiesta is de stationwagon van Focus. Dit is de eerste stationwagon in de categorie van de Focus en daar is door de ontwerpers duidelijk hun best op gedaan. De bagageruimte heeft een inhoud van 587 liter, en als u de achterstoelen weg klapt wordt de ruimte vergroot tot 1470 liter. De Stationwagon van Fiesta heeft een sportief uiterlijk en dit is mede te danken aan het verlaagde sportonderstel. Dit maakt de Ford Fiesta de sportiefste staionwagon in zijn klasse. Dit werd nog maar een keer duidelijk toen Auto Review de Ford Fiesta meenam naar circuit om de rijeigenschappen te testen. Op basis van een aantal testen versloeg de Ford Fiesta daar de Volkswagen Golf Variant en de Skoda Octavia. De standaard Focus leaset u vanaf 355 euro, voor de Ford Fiesta is de vanaf prijs 382 euro.

http://autoleasecentrale.nl/ford-lease/