Occasions met uniek 7-voudig garantielabel bij autobedrijf in Alphen aan den Rijn

Voor een uitgebreid aanbod occasions van verschillende automerken gaat u naar een autobedrijf in Alphen aan den Rijn. U heeft keuze uit verschillende merken, modellen en prijsklassen tweedehands auto’s. Bij een gespecialiseerd autobedrijf in Alphen aan den Rijn, genaamd Marc Huisman Autobedrijf, zijn alle occasions gecontroleerd en voorzien van de nodige keuringen en onderhoudsbeurten. Zo kunt u veilig de weg op. Alle occasions zijn voorzien van een uniek 7-voudig garantielabel. Dit houdt onder andere 6 maanden BOVAG garantie in, minimaal 12 maanden APK-gekeurd en 14 dagen of 1.000 kilometer omruilgarantie. Bij het autobedrijf in Alphen aan den Rijn krijgt u te allen tijde persoonlijk advies.     

Autobedrijf in Alphen aan den Rijn biedt jonge occasions en nieuwe auto’s van alle merken aan

Bent u van plan om een tweedehands auto of een nieuwe auto te kopen? Bij een onafhankelijk autobedrijf in Alphen aan den Rijn kunt u terecht voor het kopen van jonge occasions en nieuwe auto’s van alle merken. Marco Huisman Autobedrijf in Alphen aan den Rijn heeft altijd een zeer uitgebreide collectie van auto’s op voorraad. Zowel bij een tweedehands auto als bij een nieuwe auto profiteert u van vele voordelen. Zo is iedere auto die nieuw wordt geleverd, voorzien van minimaal twee jaar fabrieksgarantie en zijn alle occasions voorzien van een kwaliteitslabel met 7-voudige zekerheid. Daarnaast beschikt het autobedrijf in Alphen aan den Rijn over een ruime werkplaats  waar u terecht kunt voor periodiek onderhoud aan uw auto, APK-keuringen en autobanden.    

Klant bij een autobedrijf in Alphen aan den Rijn? 24/7 pechhulp!

Wanneer u klant bent bij een autobedrijf in Alphen aan den Rijn profiteert u van gratis pechhulp voor uw auto in heel Europa. Komt u in Nederland of in het buitenland met pech te staan, dan brengt de alarmcentrale van Marc Huisman Autobedrijf u weer kosteloos veilig op de weg, zowel in Nederland als in het buitenland. De kosten van de hulpverlening zijn voor het autobedrijf in Alphen aan den Rijn. Bij de periodieke onderhoudsbeurt of technische controle ontvangt u een persoonlijke pas die recht geeft op pechhulp tot de eerstvolgende onderhoudsbeurt of controle. De pas heeft een geldigheidsduur van 12 maanden.