De specialist geeft antwoord op al uw vragen over Wajong banen

Hoe kunt u Wajong banen effectief inzetten binnen uw bedrijf? Daar helpen ze u bij WerkgeversServicpunt West-Brabant graag mee. U krijgt uitleg over de verschillende diensten en regelingen. Evenals de doelgroep en voorwaarden van de participatiewet, de wet die de inzet van Wajong banen mogelijk maakt. Des te fijner, want u heeft maar één partner nodig aan wie u al uw vragen kunt stellen. En diezelfde partner brengt u ook graag in contact met enthousiaste jongeren die u voor deze banen in kunt zetten. Zo weet u zeker dat u verantwoord bezig bent en goed personeel in dienst neemt.

Zo vult u de posities voor Wajong banen bij uw bedrijf zo snel mogelijk in

U kunt Wajong banen kunt opvullen met hulp van WerkgeversServicepunt West-Brabant. Zij hebben de juiste kennis en ervaring in huis om u te begeleiden tijdens het gehele traject. Nou, u heeft om mee te beginnen een groot werkzoekendenbestand nodig om uit te kiezen. Het liefst een database met daarin de doelgroep van de participatiewet. Die database vindt u bij WerkgeversServicepunt West-Brabant. Sterker nog, u vindt hier het grootste werkzoekendenbestand van heel Nederland. Maak hier gebruik van en profiteer van andere voordelen zoals het afhandelen van administratieve zaken.

Het grootste werkzoekendenbestand van Nederland voor al uw Wajong banen

Een handicap wil niet zeggen dat iemand minder hard werkt. U doet er daarom goed aan om voor Wajong banen te kiezen. En als u zich hierbij laat begeleiden door een specialist profiteert u van een kosteloze bedrijfsanalyse. U weet dat de doelgroep van de participatiewet even hard werkt als ieder ander, en dat u hier een trouwe werknemer aan overhoudt. En dat terwijl u via de overheid ook nog eens subsidies en kortingen kunt krijgen op de personeelskosten. Dat is winst aan twee kanten! Maar waar vindt u voldoende kandidaten voor de posities die u beschikbaar heeft? Wat dacht u van het grootste werkzoekendenbestand? U vindt het bij WerkgeversServicpunt West-Brabant. Als klap op de vuurpijl regelen zij ook nog eens de administratieve afhandeling voor u.