Al uw kappersbenodigdheden bij dezelfde leverancier

Naast dat je voor het knippen, verven, wassen en drogen naar de kapper gaat, kan je tegenwoordig ook in verschillende kapsalons kappersbenodigdheden kopen in de winkel. Hier kan u terecht voor producten voor de haarverzorging, maar ook voor allerlei andere producten. Zo bieden kapsalons soms zelfs sieraden te koop aan. Ook zijn er vandaag de dag veel salons waar u terecht kan voor een hele make-over. In deze kapsalons kunt u niet alleen terecht voor een prachtig nieuw kapsel, maar ook voor professionele visagie. Heeft u zo’n veelzijdig kapsalon? Hoe handig zou het dan zijn als u al uw kappersbenodigdheden bij dezelfde leverancier kan bestellen? Bij Medusa Oosterhout is het mogelijk.

Kappersbenodigdheden voor zowel particulieren als zakelijke klanten te bestellen

Bent u een particulier en bent u op zoek naar kappersbenodigdheden? Ook dan kunt u bij de gespecialiseerde groothandel terecht. Niet alleen voor bedrijven, maar ook voor particulieren is de groothandel. Medusa Oosterhout maakt het mogelijk. U kunt in hun webshop óf in hun winkel terecht voor een ruim assortiment aan haarverzorgingsmiddelen, stylingproducten en hulpmiddelen zoals stijltangen, krultangen en föhns. Ook voor professionele make-up en luxe sieraden bent u bij deze specialist op het gebied van kappersbenodigdheden aan het juiste adres. Door direct bij de groothandel te bestellen, heeft u de kappersbenodigdheden tegen inkoopprijzen. Op deze manier kunt u aanzienlijk besparen op de kosten.

Laat meteen uw haar knippen of verven bij de winkel voor kappersbenodigdheden

Komt u voor al uw kappersbenodigdheden naar Medusa in Oosterhout. Dit is een gespecialiseerde groothandel in kappersbenodigdheden. Maar niet alleen voor de benodigdheden gaat u naar deze speciaalzaak, ze hebben namelijk ook een kapsalon waar ervaren en vakkundige kappers en kapsters voor u klaar staan. Van verven en knippen tot aan opsteken en föhnen: het kan allemaal bij deze kapsalon. U hoeft hiervoor niet eens een afspraak te maken en kan gewoon eens binnenlopen in de kapsalon. Zelf uw haar net zo prachtig stylen als de professionele kappers en kapsters in de kapsalon? Dan kunt u in de winkel meteen uw eigen kappersbenodigdheden aanschaffen.