Topicmagazine

Advocaat strafrecht zoeken

Advocaat strafrecht zoeken

Bent u wel eens op zoek naar een advocaat strafrecht? Dat is natuurlijk nooit een fijne zoektocht. Het betekent dat u opgepakt bent en dat u zichzelf moet verdedigen tegen de Nederlandse Staat. Het kan terecht zijn dat u bent opgepakt, maar in dat geval verdient u zeker nog een goede advocaat strafrecht. In sommige gevallen kunt u zelfs nog vrijkomen, ondanks dat u een bepaald delict hebt gepleegd. Het rechtssysteem werkt namelijk niet vlekkeloos. Het is echter wel een systeem dat redelijk goed werkt. Ik zou dus niet het risico nemen om in aanraking te komen met justitie. Dat is mijn advies als iemand die een aantal jaar geleden is opgepakt. Ik had echter helemaal niets gedaan, maar toch kwam ik vast te zitten in de Nederlandse politiecellen. Het was onrecht in de puurste vorm. U denkt nu vast, daar gaat weer een crimineel zijn vaste verhaal afsteken. Natuurlijk heeft hij niets gedaan, hoor ik u denken. U denkt dat ik zit te liegen en dat ik terecht ben opgepakt. Ik snap uw gedachte. De meeste mensen in de gevangenis zullen namelijk beweren dat ze onterecht opgepakt zijn. Ze zullen dat blijven volhouden, totdat ze er zelf in geloven. Ik hoefde dat, met behulp van een goede advocaat strafrecht, gelukkig niet te doen. Ik hoefde mijzelf niet lang te blijven overtuigen van mijn onschuld. Het incident waarvoor ik opgepakt werd, gebeurde in een tijd dat ik jong en onbevangen was. Ik ging om met een aantal foute vrienden. Ik hing samen met deze jongens in het winkelcentrum van onze buurt. Na een aantal maanden realiseerde ik mij dat ik mijn tijd aan het verdoen was. Ik merkte dat mijn vrienden te veel het verkeerde pad op gingen. Ik wilde dat niet en wilde niet langer deelnemen in hun criminele activiteiten. Het begon met het stelen in de supermarkt. Ze stopten drank onder hun jassen en liepen vervolgens de winkel uit. Zonder blikken of blozen. Ik weet dat de hele groep inmiddels in aanraking is gekomen met de advocaat strafrecht, maar ik was de eerste.

Advocaat strafrecht na geweldsdelict

Het gebeurde op een avond in het winkelcentrum. Ik ging boodschappen doen voor mijn moeder, toen ik de groep al zag zitten. Ik was al een maand niet meer in contact met deze jongens geweest en ze benaderden mij. Ze vroegen op dreigende toon waarom ik niet meer met ze kwam hangen. Ik vertelde ze dat ik niet meer mijn tijd wilde verspelen aan deze foute groep. Ze werden direct nog agressiever en ik liep snel door naar de supermarkt. Nadat ik de boodschappen had gedaan voor mijn moeder, stonden ze mij buiten op te wachten. Ze begonnen mij uit te dagen en ik probeerde door te lopen. Toen ik niet luisterde naar hun dreigementen gooide ze mijn boodschappen op de grond en stampten op de plastic tassen. Ik werd vervolgens boos en deelde een paar klappen uit. De politie kwam net de hoek om lopen en arresteerde mij direct. Ik had ook nog een mes bij me en zat ineens in een lastig parket. Ik belde mijn moeder op vanuit de gevangenis en kreeg een scheldkanonnade te verwerken. Na 5 minuten van totale paniek vertelde ze mij over een goede vriend van haar. Ze vertelde dat hij aan de hand van een advocaat strafrecht vrijgepleit werd. Ik hoopte op hetzelfde en schakelde een advocaat strafrecht van Witlox Snijders Tuzkapan advocaten in. Dit advocatenkantoor in het hartje van Amsterdam is gespecialiseerd in het Nederlandse strafrecht en kan ook u bijstaan in uw gevecht tegen de Nederlandse staat. Ze behandelen naast geweldovertredingen ook de volgende delicten:

  • zeden
  • vermogen
  • witwassen
  • wapens
  • diefstal
  • verkeer

Dit is slechts een greep uit de lange lijst van strafzaken die Witlox Snijders Tuzkapan advocaten uitvoert voor de Nederlandse staatsburger.

Een tweede kans

Terug naar mijn zaak. Ik had natuurlijk een ontzettende domme en ondoordachte actie begaan. Ik had een paar mensen geslagen in een roes van woede. Ik zal niet ontkennen dat het een domme actie was. Ik zal echter wel erkennen dat het niet zwart/wit is. De actie voerde ik uit, vanuit een besef dat ik te maken had met een foute groep. Ik wilde afscheid nemen van de groep, maar kon niet loskomen van de druk. In het verhoor gaf ik dit aan op advies van de advocaat strafrecht. De rechter was gevoelig voor mijn verklaring en besloot mij een tweede kans te geven. Ik hoefde enkel een korte taakstraf uit te voeren en kreeg geen strafblad. Ik heb geluk gehad. Met het gedegen advies van de advocaat strafrecht is de eis van de justitie afgewezen en heb ik een tweede kans gekregen. De advocaat strafrecht benadrukte mijn jonge leeftijd en wees op mijn goede bedoelingen. Ik ben blij dat ik tegenwoordig een leven kan leiden zonder deze foute groep. In mijn ogen was de vechtpartij een mogelijkheid om los te komen van deze zogenaamde vrienden. Ik wil niet iedereen adviseren om te gaan slaan, maar in mijn geval pakte het redelijk goed uit. Ik zit inmiddels op de universiteit en binnenkort ga ik afstuderen. Mijn eerste baan als junior advocaat heb ik al in de pocket, met een strafblad zou dat niet gelukt zijn. Hebt u ook interesse in een advocaat strafrecht? Schakel de diensten van Witlox Snijders Tuzkapan advocaten in.

http://www.wstadvocaten.nl/strafrecht/