Met narrowcasting software geeft u eenvoudig wacht- en wachtrijinformatie weer

Wachten voor een vlucht, een treinrit of in de wachtkamer bij de dokter, we kennen het allemaal. Als bedrijf is het verstandig om bezoekers op de hoogte te stellen met narrowcasting software van InfoScreens. Toon op een beeldscherm hoeveel wachtenden er nog voor u zijn in de wachtkamer van het ziekenhuis of geef duidelijk aan wat de wachtrij van een attractie in een pretpark is. Combineer wachttijden met foto’s, video’s en weersverwachtingen en informeer op de manier waarop u dat voor ogen heeft. Schep duidelijkheid voor uw gasten, patiënten of klanten en laat op een digitale manier zien wat anderen van u kunnen verwachten. In welke sector u ook actief bent, met narrowcasting software gaat u altijd vooruit.

Bewegwijzering in uw bedrijf aan de hand van narrowcasting software

Het is vervelend, dat als u een bedrijf bezoekt, u urenlang moet zoeken naar de juiste zaal of kamer. Als bedrijf is het verstandig om een vorm van bewegwijzering te installeren. Kies voor narrowcasting software van InfoScreens. Zo vinden uw klanten snel en eenvoudig de juiste zaal of kamer. Geef met tekst of symbolen aan waar men moet zijn en ga voor een optimale doorstroming. Vind snel de weg op de luchthaven en ontdek op het beeldscherm bij welke gate u moet zijn. Of wat dacht u van calamiteiten, wanneer u in een noodsituatie aangeeft op welke manier de aanwezige personen het pand moeten verlaten. Hoe u narrowcasting software ook gebruikt, met de hulp van InfoScreens vindt u altijd de juiste weg.

Communiceren met narrowcasting software

Om op de juiste manier naar uw klanten en personeel te communiceren is het aan te raden om narrowcasting software te gebruiken. Zo kunt u op verschillende beeldschermen allerlei informatie uitzenden. Is er iemand jarig? Wat voor weer wordt het vandaag? Hoeveel producten of diensten zijn er verkocht? Laat het zien met narrowcasting software en deel de informatie die voor anderen van belang is. InfoScreens helpt u met adviseren, realiseren en het beheren van de systemen, zodat u zich kan richten op de hoofdtaken binnen uw bedrijf. Wilt u weten wat in uw situatie de beste mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met de professionals, die vertellen u graag meer.