Een zonnepaneel voor een goede toekomst

Zonnepaneel subsidie

Een zonnepaneel is nog altijd een aardig kostbaar product. Inmiddels zijn producten in staat de zonnepaneel goedkoper te produceren. Deze ontwikkeling loopt erg snel en vordert per dag. Gelukkig is er voor nu een subsidie regeling mogelijk op een zonnepaneel. De overheid heeft in oktober vorig jaar ruim negenentwintig miljoen euro gereserveerd voor mogelijke subsidies. Het is prettig om te merken dat ook de overheid wil investeren in duurzame energiebronnen. Hierdoor hoeft u als individu de lasten niet helemaal zelf te dragen. Zeker in deze moeilijke economische tijden is het waarschijnlijk niet uw eerste prioriteit om zonnepanelen te plaatsen. Door de subsidie is dit ineens een stuk aantrekkelijker! Wilt ut meer informatie over deze subsidie? Neem contact met ons op!

U kunt bij ons een losse zonnepaneel bestellen. Dit is natuurlijk altijd goed, het zet echter nog niet echt zoden aan de dijk. Daarom bieden wij u de mogelijkheid een compleet zonnepaneel pakket te kopen. Afhankelijk van uw budget, de grote van uw huis en uw energieverbruik, kunt u de grote van het pakket bepalen. Onze prijzen variëren van negenhonderd euro tot bijna zevenduizend euro. Voor ieder wat wils! Als u meer informatie wilt over deze pakketten kunt u onze website bezoeken. Mocht dit niet voldoende zijn dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk ook nog een mogelijkheid!

Via onze website kunt u alles online bestellen. Als u dus de perfecte zonnepaneel of het perfecte pakket gevonden hebt kunt u die direct bestellen. U kunt er dan voor kiezen de panelen door ons bij u thuis te bezorgen. Wij beschikken over onze eigen bezorgdienst. Het is wel van belang om te zeggen dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Ophalen is natuurlijk ook mogelijk!

Een zonnepaneel voor een goede toekomst

U bent op zoek naar een zonnepaneel van een hoge kwaliteit? Dan kan ik u de winkel solar-systemen.nl van harte aanraden. Onlangs heb ik hier één zonnepaneel gekocht en dat is mij zeer goed bevallen. Dit is zo goed bevallen dat ik overweeg nog een zonnepaneel te bestellen. Eigenlijk heb ik er nu geen geld voor maar het idee dat ik mijn eigen energie opwek geeft mij een enorme kick! Daarnaast verdien ik het op lange termijn dubbel en dwars terug, wat wil een mens nog meer zou je haast zeggen. De winkel solar-systemen.nl heeft mij zeer goed geholpen in het maken van een keuze. Ik had namelijk totaal geen zicht op alle verschillende mogelijkheden. Ze hebben elke vraag weten te beantwoorden. Neem daarom contact met hen op en onderzoek uw eigen mogelijkheden!

De reden dat ik een zonnepaneel heb gekocht heeft te maken met mijn hoge energierekening. De prijzen rijzen daar de laatste tijd de pan uit. Dat wilde ik niet langer! Nu ik een zonnepaneel heb betaal ik aanzienlijk minder en beheer ik dus zelf mijn energie productie. Daar hoef ik verder niks voor te doen, de zon schijnt toch wel! Een andere belangrijke reden voor het plaatsen van de paneel was het kwetsbare milieu. Ik wil het niet om mijn geweten hebben dat de aarde over honderd jaar niet meer bestaat. U toch ook niet?

Nadat ik genoeg informatie had verzameld, heb ik de zonnepaneel online besteld en betaald. De betaling heb ik via IDEAL gedaan. Het woord zegt het al een beetje, ideaal! Mocht u nou niet online willen betalen, dan is het ook mogelijk via een bankoverschrijving te betalen. Een laatste optie is het doen van een aanbetaling.

Rendement

Dat het in Nederland niet altijd mooi weer is, behoeft geen verdere toelichting. Maar wist u dat u met een zonnepaneel op uw dak ook in Nederland veel geld kan besparen op uw energierekening? Een zonnepaneel op uw dak zorgt er voor dat u niet meer afhankelijk bent van uw energieleverancier en u dus ook geen last heeft van stijgende energieprijzen. Bij Solar systemen kunnen wij verschillende soorten zonnepanelen leveren. Met een zonnepaneel op uw dak wordt er zelfs bij bewolkt weer stroom opgewekt. De zonne-energie die wordt opgewekt door de zonnepanelen is school en erg duurzaam. De afgelopen jaren is wereldwijd meer aandacht gekomen voor duurzame energie. Ook de Nederlandse regering wil dat in Nederland meer gebruik gemaakt gaat worden van duurzame, zogeheten,  groene stroom. Met een zonnepaneel op uw dak, bent u hiermee op de juiste weg. De zonnepanelen zorgen voor een vermindering van de CO2 uitstoot. Andere voordelen van het plaatsen van zonnepanelen zijn de verhoogde waarde van uw huis. Zonnepanelen komen wat dat betreft in hetzelfde rijtje waarde verhogende factoren, spouwmuurisolatie, zuinige CV ketel en dubbelglas. Al deze factoren zorgen voor lagere maandlasten.  Er zijn verschillende soorten zonnepanelen. Een zonnepaneel bestaat uit aaneengeschakelde zonnecellen die elk energie opleveren. De zonnecellen in het zonnepaneel hebben twee lagen met daartussen een grenslaag. Zodra er zonlicht op de zonnecellen komt, wordt het zonlicht hierin opgevangen  en de energie wordt omgezet in elektrische energie. De levensduur van zonnepanelen ligt tussen de 30 en 40 jaar. Een flinke investering voor uw huis, maar het loont gegarandeerd. Het duurt gemiddeld 6 tot 7 jaar voordat u uw zonnepanelen hebt terugverdiend. Wanneer u 10 zonnepanelen laat installeren, heeft u na 25 jaar een rendement van 25.000 euro. Voor meer informatie zie www.solar-systemen.nl

http://www.solar-systemen.nl/