Communicatie wordt een stuk makkelijker met Telelogopedie

Voor veel kinderen ontstaat er toch een soort van barriere wanneer ze naar de logopedist moeten en uit hun comfort zone worden gehaald. Telelogopedie kan dan een oplossing bieden. Deze logopedie software is ontwikkeld door een specialist op dit gebied, genaamd TinyEYE Europa. Door de interactie die gemaakt wordt via de audiovisuele verbinding is er dan ook persoonlijk contact met een logopedist van TinyEYE Europe. Personen die niet goed ter been zijn kunnen dan gemakkelijk in contact komen met een logopedist, dit dan via de logopedie software. Telelogopedie is dan ook een vooruitstrevend middel op het gebied van spraakverbetering bij personen!

Op een speelse manier leren via telelogopedie

Met speciale logopedie software kan een kind nu spelenderwijs werken aan zijn of haar spraakontwikkeling. Dit is een verbinding op afstand met een specialist die uw kind spelletjes laat doen waarmee de spraak gestimuleerd wordt. Dit wordt dan gedaan aan de hand van de logopedie software ontwikkeld door TinyEYE Europe. Het communicatieprobleem van de kinderen wordt dan door de logopedist aan de hand van spelletjes aangepakt. Dit zorgt voor een minder serieuze lading aan de telelogopedie. Tevens zijn de kinderen die aan deze sessies meedoen beter geconcentreerd en letten ze beter op. Zo een speciale sessie via de logopedie software duurt ongeveer 20 minuutjes. Hierna krijgt een kind ook nog “huiswerk” om thuis verder te oefenen. Daarnaast kunnen er naast de sessies spelletjes gespeeld worden door de kinderen via de logopedie software. Zo kunnen ze extra goed oefenen.

Altijd en overal geholpen worden door nieuwe logopedie software

Een van de voordelen van de nieuwe logopedie software is dat u met uw kind altijd en overal kunt inloggen en oefeningen kunt doen waardoor het communiceren steeds beter gaat. Dan is het zeker eens te kijken naar een aanbieder van deze diensten, zoals TinyEYE Europe. Via deze software kan een logopedist gemakkelijk via de computer of laptop contact met u of uw kinderen maken. Het maakt dus niet uit waar u bent, al bent u op vakantie, thuis of een weekendje weg. Wanneer u een internetaansluiting heeft kunnen zij u helpen met telelogopedie, dit aan de hand van nieuwe logopedie software. Zo kunt u altijd makkelijk in contact komen voor de oefening ten behoeve spraak.