Van huilbaby’s tot rug- en nekklachten: u kunt er mee terecht bij een osteopaat in Eindhoven

Wanneer uw baby blijft huilen, kunt u uitstekend terecht bij een osteopaat in Eindhoven. Bij Osteopathie van Duursen worden de verschillende structuren zoals schedel, nek, rug, bekken en buik op een zachte manier onderzocht. Bij Osteopathie van Duursen weten de osteopaten hoe zij een baby op zijn of haar gemak kunnen stellen door de baby bijvoorbeeld tijdens de behandeling te voeden of een speeltje te geven. De osteopaten passen geen manipulaties toe of kraken de gewrichten niet. Er wordt alleen gebruik gemaakt van zachte technieken. Zo worden de beste resultaten bij baby’s geboekt. U bent verzekerd van deskundige hulp van Osteopathie van Duursen in Eindhoven.

De osteopaat in Eindhoven helpt u graag bij rug- en nekklachten 

U hebt al ontzettend veel instanties bezocht voor uw rug- en nekklachten. Toch kunnen ze geen goede oorzaak vinden en gaan die vervelende klachten niet weg. Ga dan eens langs bij een osteopaat in Eindhoven. Hij of zij kijkt met een andere visie naar uw klachten en hanteert andere methodes om uw klachten te verhelpen. Bij Osteopathie van Duursen wordt de onderliggende oorzaak van wervelkolomklachten vaak buiten de wervelkolom gezocht. Bijvoorbeeld spanning van de bindweefselstructuren geeft ook spanning op de wervelkolom. De oorzaak kan dus in het bindweefsel of fascia liggen. Heeft u bijvoorbeeld een stijve enkel? Zelfs dit kan de oorzaak van uw rug- en nekklachten zijn. Wanneer een probleem niet tijdig opgelost wordt, bestaat het risico dat ook alle zachte structuren rondom het desbetreffende gewricht gaan irriteren.

Waarvoor kunt u bij de osteopaat in Eindhoven terecht?

Bent u bekend met osteopathie? Dit is een manuele geneeswijze waarbij wordt gezocht naar de oorzaak van de klacht. Osteopathie is een combinatie van anatomie, neurologie, fysiologie en embryologie. Bij Osteopathie van Duursen wordt er naar het hele lichaam gekeken omdat een klacht in bijvoorbeeld de knie veroorzaakt wordt in de rug. Wanneer u een klacht heeft kijkt de osteopaat naar het bewegingsapparaat, het bindweefsel, de schedel en het algemeen functioneren van het lichaam. Door het verbeteren van de mobiliteit kan het lichaam zich herstellen en langzamerhand weer normaal functioneren. Gaat u vooral naar de osteopaat in Eindhoven wanneer u denkt dat een klacht onoplosbaar is of die al jaren speelt.