Topic Magazine
Image default
Hobby en vrije tijd

Wat valt er in Limburg te beleven op een weekavond?

Beleef eens een unieke ervaring bij speeddating Hasselt!

Geen zin om tot in de vroege uurtjes te gaan stappen op een doordeweekse avond, maar ook geen zin om alweer alleen voor de TV te kruipen? Ben je single, spontaan en Limburger, dan heeft Speeddating Hasselt een leuke activiteit voor je in petto!

Tijdens een speeddate in Hasselt leer je namelijk op 1 avond minstens 7 vrijgezellen uit je eigen streek en van jouw leeftijd kennen. Met elk van hen ga je kort kennis maken en een gesprekje van 7 minuten voeren. Het wordt dus beslist een avond vol interessante ontmoetingen en leuke babbels.

Speeddaten is niet alleen leuk om te doen, je maakt er misschien ook wel vrienden voor het leven met wie je al die andere weekavonden gezellig op stap kan gaan.

Je geeft tijdens de speeddating namelijk enkel je voornaam en de eerste letter van de familienaam prijs en wanneer je weer thuis bent, kan je via de site aanduiden wie je beter wil leren kennen. Is die interesse wederzijds, dan worden er contactgegevens uitgewisseld. Dan is het aan jou om je telefoon en agenda te nemen en de volgende ontmoeting te regelen. Je mag dus 100% gerust zijn dat enkel mensen die je écht interesseren je contactgegevens ontvangen. Tijdens de Speeddating in Limburg kan je dus zorgeloos en vrijuit met de andere vrijgezellen praten, want je hebt niets te verliezen!

Tijdens een speeddating in Hasselt zal je vooral singles uit regio Limburg ontmoeten. Spreekt het concept je wel aan, maar wil je ergens anders vrienden maken, dan neem je best een kijkje op de site van Speeddating Vlaanderen. Er zijn namelijk bijna elke weekdag speeddates op verschillende locaties in Vlaanderen. Misschien zijn Speeddating Antwerpen, Gent, Leuven, Mechelen, Brugge,… wel precies wat je zoekt voor een leuk avondje weg?

http://www.speeddatinghasselt.be