Eten bij restaurant De Nieuwe Wereld in Oss, Net even wat specialer

Heb je zin om uit eten te gaan, maar wilt u wel eens wat anders proberen? Dan kun je voor een unieke ervaring en uitstekend eten terecht bij De Nieuwe Wereld, het meest vernieuwede restaurant in Oss! Zo zijn er van maandag tot woensdag de ‘Benefit Days’. Op deze dagen kun je er smullen van een heerlijk driegangendiner voor een erg voordelige prijs. Elke donderdag staat het restaurant in Oss in het teken van ‘Throwback Thursday’. Zo kun je er elke donderdagavond genieten van burgers, bier en vinyl muziek. Op vrijdag is het natuurlijk tijd om het weekend in te luiden. En hoe kun je dit nu beter doen dan met speciaalbier of cocktails? Juist! Daarom kun je bij De Nieuwe Wereld, het gezelligste restaurant van Oss, elke vrijdag terecht voor ‘Hello Friday’. 

Bij een restaurant in Oss gaat er een nieuwe wereld open voor elke bierliefhebber

Speciaalbier is de afgelopen jaren mateloos populair geworden. Er zijn dan ook een hoop kleine brouwerijen die een uitstekend biertje kunnen brouwen. Probeer ze uit bij De Nieuwe Wereld!. Je kunt hier namelijk kiezen uit wel 50 verschillende soorten (speciaal)bieren. Wat is jouw favoriet? Witbier, fruitbier, rookbier of iets anders? In dit sfeervolle restaurant in Oss vind je het allemaal! De ene biersoort nog specialer dan de andere. Een normaal biertje kan natuurlijk ook altijd. In dit restaurant in Oss gaat er voor elke bierliefhebber een hele nieuwe wereld open. Probeer jij ze alle 50?

Van een heerlijke lunch tot aan een gezellige borrel: een restaurant in Oss biedt het allemaal

Even lekker lunchen met die vriend of vriendin die je al een tijd niet hebt gezien. En dan weet je hoe dat gaat, een lunch wordt een borrel, en dat worden er twee of drie.

Of ’s Avonds smullen van een heerlijk diner. Bij een restaurant in Oss, genaamd De Nieuwe Wereld, kan het allemaal. En meer! De Nieuwe Wereld in Oss is immers veel meer dan een restaurant. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezellige borrel met vrienden of collega’s? Of het nu weekend is of niet maakt niet uit bij dit restaurant: je kunt er 7 dagen per week terecht. De perfect gemixte gin-tonics, 50 verschillende (speciaal)bieren en de gezellige sfeer van dit restaurant zijn de perfecte basis voor een geslaagde borrel.