Topic Magazine
Image default
Kinderen

Kralentafel voor uw kind

Kralentafel

Niets is zo handig als een kralentafel om neer te zetten in de speelruimte voor uw kinderen of in een bedrijfsruimte. Of u nou zo’n meubel nodig heeft in uw huis of in een wachtruimte van een kantoor, bij de Speeltafelwinkel kan ik deze als particulier of bedrijf bestellen. Dit soort tafel zijn vaak te zien in speelhoeken, kinderdagverblijven of naschoolse opvang. Het is voor kinderen een interessant element om te ontdekken het bestaat uit meerdere ijzeren ‘draden’ waar kralen op bevestigd zijn. Deze zijn heen en weer te bewegen en zo kan de weg van het ijzeren ‘draad’ gevolgd worden. Daarom is een kralentafel ook ideaal voor in huis, het houdt uw kind(eren) eeuwig zoet. Niet alleen is een kralentafel ideaal als speelmeubel, maar het is tevens een professionele oplossing om kinderpubliek mee te entertainen. Het neemt niet al te veel ruimte in beslag en het geeft geen rommel. Toch zal het de aandacht van hun blijven vasthouden door het spannende spiralenstelsel. De vele kralen en parels dragen ook bij aan de fascinatie dat ze voorlopig wel afgeleid zijn van dit element. Bij de Speeltafelwinkel is een kralentafel in meerdere uitvoeringen te koop. Kijk in onze collectie welke u het meeste aanspreekt en welke uiteraard het meest aansluit op uw budget. In onze collectie is de kralentafel te verkrijgen in meerdere uitvoeringen van diverse prijzen. De goedkoopste kost rond de 199 euro en de duurste 659 euro. Het verschil zit hem in het meubel en de hoeveelheid spiralen en kralen. Allemaal kunnen ze geplaatst worden in een ingerichte speelhoek. Voordat u het betreffende artikel bestelt, heeft u de mogelijkheid de informatie omtrent dit artikel door te nemen. Hierin staat het volgende beschreven:

 • leeftijdsindicatie
 • afmetingen
 • gewicht
 • overige aanvullende informatie

 

Dankzij deze specificaties kunnen onze klanten beoordelen of het een geschikte kralentafel voor de bijbehorende ruimte is.

Altijd leren met een kralentafel

Voor kinderen vanaf een jaar of twee kan een kralentafel al het ultieme speelplezier geven. Geschat wordt dat dit tot een jaar of 8 nog wel door kan gaan. Dit is afhankelijk van het type tafel. Sommigen zijn met nog meer voorzien dan de kralen en spiralen alleen. Zo heeft de uitgebreide uitvoering de nog andere spellen zoals:

 • raadseltje
 • vissen vangen
 • draai en zoek
 • dolfijnenrace

Deze spellen zijn bewerkt op het tafelblad en zijn versierd met mooie kleuren en vormen. Zoals de omschrijvingen zeggen staan ze in het teken van dieren en deze staan er ook afgebeeld. Hoe uitgebreider de uitvoering van de kralentafel, hoe interessanter de kralentafel voor de kleine kinderen kan blijven. Met name voor de oudere kinderen is het leuk als ze kunnen blijven ontdekken bij een kralentafel. Wanneer de tafel in een wachtruimte wordt geplaatst dan is de uitvoering minder van belang. Natuurlijk moet hij wel aan enkele eisen voldoen. De kans dat kinderen snel uitgekeken zijn, zal iets minder waarschijnlijk zijn, omdat ze er niet dagelijks mee spelen. Wie weet maakt het hun bezoek aan uw kantoor juist plezieriger. In geval van een gezondheidsinstelling als een dokterspraktijk of tandartspraktijk is dat natuurlijk een uitkomst. Dankzij de kralentafel wordt uw praktijk voor kleine kinderen minder beladen en geeft het hun de afleiding die voor hun gunstig is. Sommige meubels bestaan enkel en alleen uit een kralentafel zonder al te veel poespas. De uitgebreidere versies zijn zelfs voorzien van stoeltjes of krukjes die aan de tafel bevestigd zijn. De een is wat robuuster gemaakt met een stabiele voet en de anderen is voorzien van vier poten. Daarnaast kunnen de spiralenstelsels verschillen. Wat de uitvoering ook is, ze zullen de jonge kinderen zoet houden in een ruimte waar dit soort afleiding een uitkomst is.

De specialist voor kinderspel

Bestel en koop de kralentafel bij de Speeltafelwinkel. Wij zijn specialist op producten die kinderen op praktische wijze stimuleert in hun ontwikkeling. Niet alleen richten wij ons op het speelplezier, maar ook op de factoren:

 • veiligheid
 • duurzaamheid
 • kind vriendelijkheid

De producten die u in ons assortiment vindt voldoen aan de hiervoor bestemde Europese eisen en de juiste certificaten. Deze staan garant voor veilige speelhoeken in bedrijven als:

 • luchthavens
 • binnenspeeltuinen
 • horeca
 • onderwijs
 • medische instellingen

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor een geschikt speelmeubel, maar wij verkopen ook het hiervoor bestemde kinderspeelgoed zoals blokken, lego en mozaïek. Speeltafelwinkel.nl is een veelzijdige en specialistische webshop voor meubels als een kralentafel. U koopt niet alleen mooi speelgoed. Maar het is om diverse redenen verantwoord om uw kind ermee te laten spelen. Door het gewenste product in uw online winkelwagen te plaatsen gaat u over naar het betaalsysteem waarmee u snel en eenvoudig uw bestelling kan doorgeven. Door middel van een veilige betaling, plaatst u de bestelling en maken wij uw artikel klaar voor verzending. In principe vinden de leveringen binnen 1 of 2 werkdagen plaats. U hoeft niet uw kralentafel af te halen. Het is voor te stellen dat het niet voor alle klanten een eenvoudige klus is. Daarom bieden wij een snel en betrouwbaar bestel- en leverservice waarbij uw bestelling in goede orde klaar gemaakt wordt voor verzending. Mocht u na het bezoeken van de website speeltafelwinkel.nl nog vragen hebben, dan kan u contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers staan klaar om persoonlijk en deskundig advies te geven over onze professionele veilige speelmeubels. Wij zijn er voor u om u in te lichten over het betreffende artikel, zodat u een geschikte bestelling kan doen.

http://www.speeltafelwinkel.nl/kralentafel-speeltafel.html