Topic Magazine
Image default
Mode en Kleding

Bruidsmode

Bruidsmode

Als alles volgens plan verloopt dan gaan mijn vriend en ik binnenkort trouwen. Vanzelfsprekend zijn we momenteel dus heel hard bezig met de voorbereidingen voor deze dag die voor ons beide de mooiste dag uit ons leven zal gaan worden. Ik wilde koste wat kost een mooi pak hebben en daarom heb ik eens gegoogeld op ‘bruidsmode’, ik wist wel dat deze term ook vaak gebruikt wordt om bruidsmode voor mannen mee aan te duiden en dat werd toen nogmaals bevestigd. Ik vind het fijn om goed gekleed te zijn en dat vindt mijn vriend ook. Vandaar dat wij graag niet zomaar bij de eerste de beste aanbieder van bruidsmode over de drempel wilden stappen. Op internet kwamen wij bij Valkengoed terecht. Hier hebben ze werkelijk alles wanneer het gaat om bruidsmode. Al met de eerste blik die wij op de site wierpen was het ons onmiddellijk duidelijk geworden dat we hier te maken hadden met niet zomaar een aanbieder van bruidsmode, oh nee. Hier hadden we te maken met hoogwaardige bruidsmode. Iets waarmee je de volle honderd procent zekerheid hebt dat je kunt gaan stralen op je huwelijksdag. Dit is iets waar zowel mijn vriend als ik natuurlijk geen ‘nee’ tegen wilden zeggen en daarom hebben wij dan ook besloten om meteen de eerstvolgende zaterdagmiddag eens naar Valkengoed toe te rijden om daar met eigen ogen het assortiment te kunnen bekijken. Het maakte ons helemaal niets uit dat het vanuit Groningen een tijd duurde voordat wij voor de winkel stonden, dat hadden wij er ruimschoots voor over. Wij wilden namelijk zeker zijn dat wij ons geld aan een goed product uitgaven. Het zal inmiddels wel geen verrassing meer heten dat wij deze kwaliteit hebben gevonden, en zelfs meer dan dat!

Betaalbare bruidsmode

Soms lijkt het wel dat wanneer je zoekt naar mooie bruidsmode dat je daar dan heel erg diep voor in de buidel moet tasten. Nu hebben mijn vriend en ik beide een heel goede baan dus wat dat betreft hoefden wij niet zo erg op de centen te letten maar dat wil dan nog niet zeggen dat wij er geen moeite mee hebben om geld over de balk te gooien. Is het namelijk niet zo dat het zonde van het geld is dat je meer voor bruidsmode betaalt die voor hetzelfde geld goedkoper had kunnen zijn? Wij zijn van mening dat wanneer het gaat om bruidsmode je altijd goed op moet blijven letten. Vele aanbieders van bruidsmode slaan er namelijk hun slaatje uit door voor bruidsmode, waarmee je je de dag van je dromen tegemoet gaat, veel duurder te prijzen dan in principe nodig is. Dit wilden wij dus niet en daarom gingen wij naar Valkengoed. Hier kan men er voor de volle honderd procent zeker van zijn dat je hier volwaardige, maar ook hoogwaardige bruidsmode in het assortiment aantreft. Mijn vriend en ik zijn beide niet zo van de traditionele kleding en daarom wilden we graag beide iets unieks gaan dragen dat dan toch wel heel erg goed bij elkaar zou staan. Het is natuurlijk een heel raar gezicht dat je elkaar het ja-woord geeft en dat je kleding helemaal niet bij elkaar past of dat beide outfits zelfs bij elkaar vloeken. Gelukkig hebben wij beide erg veel oog voor detail en hebben we een goede smaak ontwikkeld in de loop der jaren dus gelukkig konden wij ons aan deze klassieke fout niet branden. Al met al hadden wij na ons bezoekje aan Valkengoed twee prachtige kostuums uitgezocht en werd ons verzekert dat wij de bestelling binnen een zeer korte tijd thuis op de spreekwoordelijke deurmat konden verwachten. U begrijpt dat dit voor ons de nodige gezonde spanningen opriep.

Goedgekleed voor de dag verschenen

Het weer op onze huwelijksdag had niet beter kunnen zijn: de zon scheen volop maar het was niet te warm. Wij hadden ons feest gepland in de tuin van een bevriend echtpaar en wij vonden het belangrijk dat wij onze trouwkleding aan konden houden. Dit hebben wij dan ook tegen de aanbieder van de bruidsmode gezegd en zij wees ons op de mogelijkheid dat, wanneer het koud zou worden, een jasje over ons pak te trekken. Op die manier hoefden wij geen kou te vatten. Dit is het nieuwe bruidsmode; niet meer zorgen maken over onvoorziene toestanden omdat overal aan gedacht wordt. Wij vonden dit een prachtige oplossing en waren dan ook van mening dat wij deze bruidsmode moesten hebben. Daarbij is het ook niet onbelangrijk om nog even te vermelden dat wij voor deze extra bruidsmode helemaal niet veel geld extra hoefden bij te leggen. Op die manier konden wij weer wat meer geld uitgeven aan het uiteindelijke feest en dat hebben wij dan ook zeer zeker gedaan. Wij hebben talloze complimentjes mogen ontvangen over onze verschijningen en ik zou u het aantal niet kunnen vertellen van hoe vaak ons gezegd werd dat we er bijna goddelijk uitzagen in onze prachtige pakken. Dit doet je natuurlijk altijd goed en daar word je alleen maar mooier van. Om alles even op een rijtje te zetten dan zou ik willen zeggen dat:

  • wij de mooiste bruidsmode hebben gekregen die wij maar hadden durven dromen
  • onze dag, door deze kleding, onvergetelijk is geworden
  • wij zeer tevreden zijn over de service die Valkengoed ons heeft geboden

Wij kunnen u nu nog maar een goed adres aanraden voor wanneer het gaat om prachtige trouwkleding: Valkengoed!

http://www.valkengoed.nl/bruidsmode/