Verleng de levensduur van de baan door goed onderhoud van uw tennisbanen

Tennisbanen worden vaak intensief gebruikt. U wilt niet regelmatig een nieuwe tennisbaan te hoeven aanleggen. Daarom is het belangrijk dat u regelmatig onderhoud pleegt aan uw tennisbanen, om zo de levensduur te verlengen. Laat dit doen door een specialist in ieder type onderhoud! Door het gebruik van tennisbanen komt er bepaald vuil en balpluis vrij in de poriën van de baan. Dit zorgt voor afbraak van de tennisbaan, waardoor de levensduur gereduceerd wordt. Belangrijk is dan om deze tennisbanen goed te onderhouden. Dit laat u dan natuurlijk doen door een gespecialiseerd bedrijf genaamd Ton de Rooij Tennis. Zij kunnen naast het aanleggen van uw tennisbaan, deze ook onderhouden op deskundige wijze.

Het aanleggen van uw tennisbaan, ook windoeken bij de specialist

Bent u op zoek naar winddoeken van hoge kwaliteit? Kijk dan eens naar een professioneel en ervaren bedrijf met verschillende mogelijkheden. Bij Ton de Rooij Tennis bent u verzekerd van winddoeken van een uitstekende kwaliteit. Daarnaast heeft u bij hen de keuze uit een diversiteit van formaat, kleur, maar ook bevestigingsmiddelen. Zo kunt u bij dit specifieke bedrijf niet alleen terecht voor het aanleggen van uw tennisbaan, maar ook voor verschillende accessoires. Daarnaast kunt u bij deze specialist ook terecht voor het onderhoud van uw tennisbanen. Zodoende is Ton de Rooij Tennis uw allround partner op het gebied van tennis gerelateerde zaken.

Aanleggen van een tennisbaan in uw binnenruimte?

Bent u een tennisliefhebber en heeft u een grote loods tot uw beschikken? Of bent u verantwoordelijk voor de tennisbanen van uw plaatselijke tennisvereniging? Dan bent u misschien van plan om een nieuwe tennisbaan te laten aanleggen. Gelukkig zijn er dan genoeg mogelijkheden bij de specialist. Zij kunnen u kwaliteit en service in één aanbieden. Dus niet alleen het aanleggen van een tennisbaan, maar ook het onderhoud van tennisbanen is voor een gespecialiseerd bedrijf niet vreemd. Ton De Rooij Tennis is zo’n gespecialiseerde partner op het gebied van tennisvelden. Zo kunt u bij hen kiezen voor het aanleggen van een traditionele hardcourtbaan voor uw binnenveld, maar ook een kunststofsysteem. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw wensen en behoeftes.