Topic Magazine
Image default
Winkelen

Openingstijden

Openingstijden

Als u lekker wilt gaan winkelen of juist een bepaalde winkel wilt bezoeken, dan is het natuurlijk altijd handig om te weten wat de openingstijden zijn. Anders loopt u immers de kans om voor een dichte deur te komen te staan. Als u niet per se iets bij die zaak wilde kopen, dan is dat niet echt een probleem. Maar als u specifiek voor een bepaalde winkel naar de dichtstbijzijnde stad bent gegaan, dan is het natuurlijk wel heel zuur als u een dichte deur treft. Vooral als u niet echt dichtbij een winkelcentrum woont is het heel erg handig om de openingstijden van alle winkels van te voren goed op te zoeken. Het is natuurlijk heel erg zonde als u net een heel stuk gereden hebt en dan voor een dichte deur komt te staan. Dit is niet alleen erg zonde van uw tijd, maar ook van de benzine die het u kost om in het winkelcentrum te komen. Daarom is het in de gaten houden van openingstijden ook zo belangrijk. U weet dan zeker dat de winkels waar u naar toe wilt gaan ook daadwerkelijk open zijn en dat u dus kunt gaan kopen wat u nodig hebt. Door het controleren van de openingstijden voorkomt u grote teleurstellingen en voorkomt u dat u nog een keer weer naar het stadscentrum zult moeten gaan. Vooral van kleinere zaken is het niet altijd duidelijk wat de openingstijden zijn, aangezien zij niet altijd op dezelfde tijden open zij als hun collega winkeliers. Dit is natuurlijk wel begrijpelijk, een eenmanszaak wil ook wel eens een vrije dag of een vrij uurtje, maar het is voor u als klant wel eens lastig.

Openingstijden vindt u hier

Wilt u van te voren weten welke zaken er wel open zijn en welke niet, dan kunt u natuurlijk naar de website van iedere winkelier afzonderlijk gaan surfen. Maar u kunt het uzelf ook gemakkelijk maken. Niemand houdt er tenslotte van om tijd te verspillen achter de computer met het opzoeken van informatie die op een andere plaats veel gemakkelijker te vinden zou zijn geweest. Wilt u de openingstijden van een bepaalde winkel weten, dan gaat u gewoon naar de website openingstijden.nl. Hier vindt u alle tijden van allerlei verschillende winkeliers gemakkelijk bij elkaar op één site. Het enige dat u hoeft te doen, is het invoeren van de winkel waar u naar toe wilt en uw postcode. De website zoekt vervolgens uit welke zaak zich het dichtst bij u in de buurt bevindt en of deze ook open is. Om het u nog gemakkelijker te maken, kunt u ook gewoon op categorie zoeken. Soms wilt u immers gewoon iets kopen en dan maakt het niet zoveel uit bij welke winkelier u dat doet. Wilt u bijvoorbeeld een hamer kopen, dan kunt u hiervoor bij verschillende doe-het-zelf zaken terecht, maar ook vaak bij warenhuizen. U kunt dan op deze site bijvoorbeeld kiezen voor de categorie bouwmarkt of bouwmateriaal en daarnaast voert u natuurlijk nog uw postcode in. De webpagina laat u dan alle openingstijden zien van de verschillende winkels bij u in de buurt die dergelijke producten verkopen. Zo weet u meteen waar u naar toe kunt gaan en kunt u, voordat u vertrekt, nog een keuze maken welke uw voorkeur heeft. Met alle openingstijden zo bij de hand, zult u niet voor een dichte deur komen te staan en hoeft u dus niet door te rijden naar de volgende bouwmarkt. Aangezien deze lang niet altijd dicht bij elkaar in de buurt staan, is het voor dit soort winkels helemaal goed om van te voren de openingstijden na te kijken. Anders blijft u maar rondjes rijden naar de stad, op zoek naar een bouwmarkt die wel geopend is.

Bedrijven

Een groot voordeel van deze site is bovendien dat u er niet alleen maar terecht kunt voor de openingstijden van winkels, bouwmarkten, woonboulevards en dergelijke, maar dat u er ook de openingstijden van bedrijven kunt vinden. Wanneer deze geopend zijn, is vaak nog veel lastiger om te onthouden en ook zijn de tijden niet altijd even logisch. Daarom is het zo fijn dat u op deze website ook van bedrijven als aannemers kunt opzoeken wanneer zij geopend zijn. Een ander pluspunt is dat u hier kunt vinden wanneer de koopzondagen zijn en wanneer de koopavonden. Wilt u bijvoorbeeld lekker een avondje winkelen en vraagt u zich af waar bij u in de buurt op dat moment een koopavond is, dan vindt u dat eenvoudig via deze webpagina. Voor koopzondagen geldt hetzelfde, van iedere stad vindt u snel wanneer zij een koopzondag houden. Een echte bonus is bovendien dat zij niet alleen openingstijden verschaffen, maar dat ze bij de verschillende winkels ook meteen een link naar de geldende aanbiedingen en de lopende folder bieden. Zo kunt u meteen gemakkelijk zien of er toevallig nog iets in de aanbieding is dat u zou willen kopen. Deze site biedt dus veel voordelen:

  • gemakkelijk de openingstijden zoeken van een winkel of een categorie winkels bij u in de buurt
  • eenvoudig de openingstijden van bedrijven zoeken
  • een handig overzicht van de verschillende koopavonden en koopzondag
  • bij de gevonden winkels meteen een link naar hun laatste folders en aanbiedingen

Met deze site wordt het dus echt een stuk gemakkelijker om te winkelen en bovendien weet u zeker wanneer een zaak open is, u zult dus niet voor niets ergens naar toe rijden.

http://www.openingstijden.nl/