Topicmagazine

Badmeubels met een landelijke teint

Badmeubels bij Van Heck kopen

Ik voel me sterk aangetrokken tot de badmeubels van Van Heck. Dit bedrijf verkoopt al jaren, met veel succes, zijn badkameraccessoires aan tal van private partijen. Bij meer dan 150 dealers door heel Europa worden de badkamers van dit merk verkocht. Ik houd er zelf van om vaak naar een van de 3 showrooms te gaan in het land. U kunt ze vinden op de volgende plekken in Nederland en België:

  • Wommelgem
  • Soest
  • Borne

Deze plekken zitten met name in het zuidelijkere deel van het land, maar ik kom met veel plezier vanuit Zwolle naar deze vestigingen. Ik kan er uren rondkijken en ga vaak lange conversaties aan met de adviseurs. De persoonlijke benadering bevalt me ontzettend goed. Heel vaak ga ik om de tafel zitten met een plattegrond van mijn badkamer. We kijken dan naar de badmeubels die eventueel zouden passen, qua afmeting en stijl. In veel gevallen past er meer in mijn sanitaire gedeelte dan ik verwacht, maar qua stijl is het altijd afwegen. Ik ben kieskeurig.

Badmeubels met een landelijke teint

Die kieskeurigheid komt terug in de keuze voor Van Heck. Ik woon in een landelijk huis aan de rand van de provinciestad en heb zodoende mijn huis ook een landelijke teint gegeven. De badkamer is het pronkstuk met prachtige badmeubels met twee wasbakken en grote spiegels. Het landelijke thema komt fantastisch terug in het assortiment van Van Heck. Deze onderneming is wellicht de grootste Europese verstrekker van landelijke badkamers.

Persoonlijke benadering

Recentelijk heb ik er ook badmeubels gekocht voor mijn ouders. Ze zijn verhuisd en zochten wilden een nieuwe badkamer. Het is niet verwonderlijk dat het sanitaire gedeelte van het huis vaak als eerste wordt aangepakt. Mensen kunnen er veel van hun persoonlijkheid in kwijt. Van Heck begrijpt dat en fabriceert persoonlijke badmeubels voor verschillende stijlen.

http://www.vanheckbadkamers.nl/badmeubels/