Topic Magazine
Image default
Woning en Tuin

Met een traplift behoudt u langduriger uw zelfstandigheid

Traplift

Een belangrijk misverstand over de trapliften, is dat deze zo veel ruimte inneemt dat de trap door derden moeilijk meer gebruikt kan worden. Een Triwa traplift is aanpasbaar aan uw situatie en laat dus altijd ruimte voor ander verkeer op de trap. Ook voor zeer smalle trappen heeft Triwa Trapliften de beste oplossing. Triwa Trapliften heeft andere hulpmiddelen zoals badliften, opritten, drempeloplopen, scootmobielen en rollators in de collectie. Dankzij onze praktijkervaring zijn wij uitstekend op de hoogte van de problemen die u tegenkomt door verstoorde mobiliteit. Schroom niet om uw vragen aan ons voor te leggen zodat wij onze expertise voor u in kunnen zetten! Wanneer u zelf de koop van een traplift financiert, dan kunt u bij uw gemeente een geldelijke bijdrage aanvragen in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Vele gemeenten hebben hiervoor een zogenaamd WMO-loket. Zo komt het comfort van een Triwa traplift voor praktisch iedereen binnen bereik. In ons assortiment vindt u de TR 55, een fantastische traplift die technologie en ergonomie vlekkeloos combineert. De TR 55 TREND is een luxe variant die onder meer een uniek inklapmechanisme biedt. De top van onze trapliften is de multifunctionele TR 60. Laat u door de experts van Triwa Trapliften voorlichten over de juiste keus! Flink wat huizen hebben buiten een kleine trap als entree naar de voordeur. Ook die paar treden kunnen een onneembare vesting worden voor wie lichamelijke beperkingen heeft. Het aanleggen van een Triwa traplift voorkomt ongelukken en geeft u meer bewegingsvrijheid omdat de ruimte buiten uw woning weer begaanbaar wordt. Ook het huren van een traplift behoort tot de mogelijkheden bij Triwa Trapliften. Het assortiment aan modellen voor verhuur wisselt. Wilt u weten wat het actuele aanbod is, neem dan met ons contact op. We kunnen u vertellen of er een passende traplift te huur is, wij kunnen u ook raad geven over mogelijke alternatieven. Mocht u opzien tegen de prijs van een traplift, realiseert u zich dan dat de kosten hiervoor aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting. Een traplift is een zogeheten ‘mobiliteitshulpmiddel’. De Belastingdienst erkent de rekening voor deze hulpmiddelen als aftrekpost. Afhankelijk van uw inkomen kan de aftrek u een voordeel van tientallen procenten bezorgen! Triwa Trapliften heeft andere hulpmiddelen zoals badliften, opritten, drempeloplopen, scootmobielen en rollators in het assortiment. Dankzij onze expertise zijn wij prima op de hoogte van moeilijkheden die u tegenkomt door slechte mobiliteit. Schroom niet om uw vragen aan ons voor te leggen zodat wij onze deskundigheid voor u in kunnen zetten!

Met een traplift behoudt u langduriger uw zelfstandigheid

Als u weten wilt hoe een Triwa traplift er uitziet, kijk dan eens op onze website. We presenteren er een ruime hoeveelheid afbeeldingen van diverse uitvoeringen. Uiteraard kunt u vele trapliften ook in onze showroom in Heerenveen bekijken. Belt u even om een afspraak te maken, wij zorgen dan dat wij beschikbaar zijn om toelichting te geven. In onze collectie vindt u de TR 55, een fantastische traplift die techniek en ergonomie voortreffelijk combineert. De TR 55 TREND is een luxe variant die onder andere een onvergelijkbaar inklapmechanisme biedt. De top van onze trapliften is de multifunctionele TR 60. Laat u door de experts van Triwa Trapliften adviseren over een passende keus! Uw eigen woonhuis is belangrijk voor u. U voelt zich er vertrouwd en bent gewend aan de directe omgeving. Dit hoeft u niet meteen op te geven wanneer u, om welke reden dan ook, niet langer in staat bent om de trap naar uw etage te nemen. Met de investering in een traplift van Triwa Trapliften houdt u uw woongenot op een hoog niveau! Ouder worden vraagt om een inventieve oplossing voor alledaagse problemen. Gelukkig zijn er diverse hulpmiddelen die ervoor zorgen dat u zo lang mogelijk in uw eigen huis kunt blijven wonen. De traplift is een van deze hulpmiddelen en Triwa Trapliften is een betrouwbare partner die u een traplift kan leveren.

Een belangrijk misverstand over de traplift, is dat die zo veel plaats inneemt dat de trap door derden moeilijk meer kan worden gebruikt. Een Triwa traplift is aan te passen aan uw situatie en laat dus altijd ruimte voor ander verkeer op de trap. Ook voor zeer smalle trappen heeft Triwa Trapliften de meest geschikte oplossing. Triwa Trapliften heeft vele andere hulpmiddelen zoals badliften, opritten, drempeloplopen, scootmobielen en rollators in de collectie. Dankzij onze ervaring zijn wij uitstekend geinformeerd over de problemen die u tegenkomt door verminderde mobiliteit. Aarzel niet om uw kwesties aan ons voor te leggen zodat we onze expertise voor u in kunnen zetten!

Met een traplift behoudt u lange tijd uw zelfstandigheid

De installatie van een traplift is niet uitsluitend voorbehouden aan huiseigenaren. Ook als huurder kunt u de beschikking krijgen over een traplift. U heeft voor de montage wel goedkeuring van de verhuurder nodig. Zowel huiseigenaren als huurders kunnen terecht bij Triwa Trapliften voor een juiste traplift. Triwa Trapliften kan veel voor u betekenen wanneer het gaat om trapliften.

• Ook voor bijzonder smalle trappen leveren wij een oplossing

• We leveren ook gebruikte trapliften

• Trappen met bochten vormen voor ons geen probleem

In ons assortiment vindt u de TR 55, een fantastische traplift die technologie en ergonomie perfect combineert. De TR 55 TREND is een luxe variant die onder andere een uniek inklapmechanisme biedt. De top van onze trapliften is de veelzijdige TR 60. Laat u door de specialisten van Triwa Trapliften voorlichten over de juiste keus! Voor gebogen trappen kan Triwa Trapliften uiteenlopende uitvoeringen leveren die ook geschikt zijn voor installatie in de binnenbocht van de trap. Op die manier blijft het brede deel van de trap bruikbaar voor degene die hem op- en afgaat zonder traplift. Vraag een prijsopgave aan en laat een deskundige de situatie bij u in huis inschatten. Op de site van Triwa Trapliften vindt u een formulier waarmee u meer informatie kunt vragen over de fiscale aftrekbaarheid van een traplift. De traplift is immers een belastingtechnisch aftrekbaar hulpmiddel, hetgeen wil zeggen dat u een deel van de gemaakte kosten ’terugkrijgt’ doordat u een minder hoge belasting betaalt. Laat Triwa Trapliften een goede oplossing met een traplift construeren. Bel ons meteen.

http://www.triwatrapliften.nl/