Topic Magazine
Image default
Woning en Tuin

Tafelbladen

Twee nieuwe tafelbladen gekocht

Ik heb twee maanden geleden twee nieuwe tafelbladen gekocht. De tafelbladen van de eettafel en de salontafel waren namelijk verouderd en beschadigd. De tafels hebben we al meer dan 20 jaar en mijn vrouw en ik begonnen ons te irriteren aan de diepe krassen in de bovenlaag van de tafel. De poten zijn nog prachtig en zijn bijna onbeschadigd. Het is daarom onzin om een compleet nieuwe tafel te kopen. Het was de reden dat we lange tijd nog de beschadigde en verouderde tafelbladen hebben gebruikt. Ik vind het zonde om nieuwe tafels te kopen voor onze woon- en eetkamer terwijl de poten, en de lades, nog in zeer goede staat zijn. Gelukkig kwamen we via een vriendin van mijn vrouw terecht bij Woodshape. Dit Nederlandse bedrijf uit het oosten van het land verwerkt hout tot prachtige:

  • eettafels
  • salontafels
  • statafels
  • eetkamertafels
  • tafelbladen

In het kort verwerken ze hout tot alle denkbare tafels. Bij veel tafelverkopers, zoals de IKEA, worden de tafels in een grote fabriek gefabriceerd. De stukken worden op een bepaalde lengte gemaakt en vormen samen een bouwpakket. Dit drukt de kosten van de productie en geeft u een goede gelegenheid om de oude frustraties van klussen met uw vrouw weer op te rakelen. U kunt voor deze situatie kiezen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw nieuwe tafels en tafelbladen te laten maken door specialisten. De specialisten van Woodshape zijn in staat om uw favoriete model te fabriceren in de exacte maten die passen bij uw woonkamer.

Online tafelbladen bestellen

Hoe vaak hebt u niet in de winkel gestaan en een leuke tafel gezien. De tafel is perfect. Het hout is mooi afgewerkt en het tafelblad is strak en ziet er prachtig uit. Helaas komt u, na enig meetwerk, erachter dat de tafel niet in uw woonkamer past. Hij is te groot of te klein en u moet de tafel uit uw hoofd zetten. De zoektocht gaat verder, maar u vindt niet meer een tafel die zo ontzettend mooi is. Die situatie herkent Woodshape ook. Vandaar dat ze tafels en tafelbladen op maat maken voor de klant. Wilt u de tafelbladen een aantal centimeter inkorten? Dat kan! Geen probleem bij Woodshape. Deze onderneming staat voor vakwerk door specialisten. Elke dag werken ze in de werkplaats aan de nieuwste creaties en willigen ze met veel liefde de wensen van de klanten in.  Onze tafelbladen moesten ook op maat gemaakt worden. We hadden al snel een keuze gemaakt uit de verschillende tafelbladen die Woodshape aanbiedt. We kozen voor mooie donkere tafelbladen van eikenhout. Dit donkere hout geeft onze woonkamer en eetkamer een nieuwe uitstraling. Het past ook beter in het geheel, dan de vorige tafelbladen. De vorige tafelbladen waren meer dan 20 jaar oud. U kunt begrijpen dat er toen een andere mode heerste in Nederland. Ik zie nog wel eens beelden uit die tijd en dan kan ik niet begrijpen dat we nog tafelbladen hadden uit die periode. Het is afschuwelijk. Hout is natuurlijk, in zekere zin, tijdloos. Maar de modellen veranderen door de jaren heen. De verkoper van houten tafels begrijpt dit en heeft zichzelf ten doel gesteld om altijd salontafels, eettafels en eetkamertafels te maken volgens de laatste trend. U hoeft niet voor antieke houten creaties te zoeken bij Woodshape. De retro stijl is natuurlijk in trek de laatste jaren, maar dit betekent ook een vernieuwende touch in elk ontwerp.

Kies voor Woodshape

Wilt u zelf een keer kijken hoe de creaties bij Woodshape worden gemaakt? In dat geval kunt u kiezen voor een rondleiding door de werkplaats. Dagelijks zijn de vakmensen bezig om de bestellingen op maat te maken en nieuwe creaties te ontwikkelen. U kunt daar zonder problemen een keer een rondleiding krijgen. Deze rondleidingen zijn vrijblijvend en bieden u, en uw kinderen, de kans om in aanraking te komen met vakwerk. Uw kinderen zullen begrijpen dat er veel moeite gedaan is voor de tafelbladen. Ze zien het met hun eigen ogen en zullen wel een tweede keer nadenken voordat ze met de viltstiften een tekening maken op de bovenste lagen van uw tafels.  Dit proces heb ik samen met mijn kinderen doorlopen en het heeft een grote impact gehad op de manier waarop ze kijken naar de tafelbladen. Ze hebben meer respect voor de tafel. Het klinkt raar, maar het is helemaal waar. De bestelling werd uiteindelijk afgeleverd bij ons thuis. Prachtige tafelbladen die tot in de puntjes zijn afgewerkt. Het resultaat is prachtig. De twee tafelbladen hebben de sfeer in ons huis compleet veranderd. Binnen één simpele ingreep, althans voor de klant, kunt u een nieuwe look geven aan uw verouderde meubelen. Kies daarom voor Woodshape. Het is het antwoord op uw oude tafelbladen vol met krassen. Natuurlijk is het niet erg en niet te voorkomen dat uw kinderen de tafel door de jaren heen beschadigen. Na jaren is het echter ook fijn om dit te vernieuwen en niet altijd aan te kijken tegen de diepe krassen op het tafelblad.  Wilt u ook nieuwe tafelbladen kopen? Kies dan voor Woodshape. Via het digitale platform kunt u snel en gemakkelijk een keuze maken uit het ruime assortiment. Ze bieden een breed aanbod aan eetkamertafels, salontafels en statafels van de hoogste kwaliteit. Dit is één van de garanties; materiaal van de hoogste kwaliteit en afwerking van de hoogste kwaliteit. Ik kan het u vol overtuiging aanraden. De tafelbladen van Woodshape zijn modern met een rustiek karakter. 

http://www.woodshape.nl/houten-tafelbladen-op-maat.html