Verschillende materialen voor het interieur van uw flightcase op maat

In de eigen fabriek van een specialist worden de koffers geproduceerd. Hier profiteert u ook nog eens van een goede service en een uitstekende garantie. Zo ontvangt u een koffer of flightcase van de beste kwaliteit, maar kunt u ook het interieur helemaal zelf samenstellen. U kiest uit verschillende materialen, zoals EPP, kunststof, aluminium en schuim. Heeft u een specifiek materiaal op het oog voor uw waterdichte koffer of flightcase die voldoet aan uw wensen? Geef uw wensen door en ontvang een oplossing op maat. Door de ruimschootse ervaring op het gebied van maatwerk sinds 1959, gaat het team van Kofferfabriek Gefken geen enkele uitdaging uit de weg.

Een waterdichte koffer of flightcase mét interieur op maat

Wist u dat u een interieur op maat kunt laten maken als u kiest voor een koffer van de specialist? De mogelijkheden zijn eindeloos. Het interieur wordt geproduceerd met behulp van verschillende materialen zoals schuim, kunststof, aluminium, hout of geëxpandeerd polypropyleen (EPP). Kies uit een ruim aanbod aan schuimsoorten zoals harde, zachte of antistatische varianten. Of gaat uw voorkeur uit naar kunststofpanelen als tussenschotten of sterk aluminium voor heftige, externe factoren?  In het moderne machinepark wordt uw flightcase of waterdichte koffer volledig op maat samengesteld door een team van gespecialiseerde vakmannen. Veelzijdig maatwerk van hoogstaande kwaliteit: dat is wat u kunt verwachten.

Verschillende innovaties voor een flightcase of waterdichte koffer

Bij de specialist zijn er vele mogelijkheden op het gebied van koffers. Zo kunt u een waterdichte koffer op maat laten ontwerpen, kiezen voor een koffer met LED verlichting of een flightcase met gps. Zoals u ziet, vele innoverende mogelijkheden. Ideaal als u een presentatie wilt geven en de aandacht wilt trekken. Bometrische gegevens worden op het hoogste beveiligingsniveau uitgegeven en gecontroleerd en u voorkomt u diefstal en houdt u uw koffer in de gaten. Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld voor een waterdichte koffer of flightcase op maat? Kofferfabriek Gefken zit graag met u om tafel om innovatieve toepassingen tot een succes te brengen.