Informatie over draadloos presenteren krijgt u van de specialist

De jaarcijfers zijn binnen en u wilt uw de gegevens draadloos presenteren. Geen lange kabels en geen vervelende knopen meer. Wanneer u last heeft van technologische problemen, schakelt u het best een specialist in. Samen met u kijken zij wat de beste oplossingen voor u zijn. InAVate is daar een goed voorbeeld van. Wanneer u draadloos presenteert, krijgt u meer bewegingsvrijheid tijdens de presentatie, wat zorgt voor een dynamischer gevoel. Zoekt u naar digitale mogelijkheden tijdens een vergadering? Dankzij Barco ClickShare deelt u eenvoudig uw beeldscherm met uw collega’s of klanten. Of dat nu binnen uw bedrijf is of daarbuiten.

Specialisten helpen u snel af van een storing aan het deelsysteem Barco ClickShare

U zit met uw handen in het haar, want u heeft een storing met uw deelsysteem Barco ClickShare. Maar hoe lost u die zo snel en eenvoudig mogelijk op? Een specialist zoals InAVate helpt u snel en eenvoudig van alle problemen af. Doordat zij verstand van zaken hebben, lossen de specialisten binnen een handomdraai de kleine en grote storingen voor u op. Het kan zijn dat een Barco ClickShare even niet doet wat uw wilt of dat het draadloos presenteren niet optimaal gaat door een storing. Wanneer u kiest voor een serviceovereenkomst van InAVate, staan zij 24 uur per dag voor u klaar. Alles om ervoor te zorgen dat uw storing zo snel mogelijk verholpen is.

Met de serviceovereenkomst van een specialist kunt u altijd draadloos blijven presenteren

Draadloos presenteren geeft u een bepaalde kalmte en zekerheid. Maar wat nu als de techniek u in de steek laat? Een specialist zoals InAVate zorgt ervoor dat u op de technologie kunt vertrouwen op het moment wanneer dat nodig is. Dankzij een serviceovereenkomst kiest u voor een optimale zekerheid, afgestemd op uw wensen en situatie. Op die manier werkt uw techniek altijd. Of u nu draadloos wilt presenteren met de apparatuur van InAVate Audio & Video Solutions of dat u eenvoudig informatie van uw beeldscherm wilt delen met collega’s via Barco ClickShare. Dankzij een overeenkomst met de specialist verlengt u de levensduur van uw investering, doordat zij preventief onderhoud plegen. Wanneer uw apparatuur een storing aangeeft, helpen zij u zo snel mogelijk van uw problemen af. 24 uur per dag, zeven dagen in de week.