Schoonmaakbedrijf nodig in Roosendaal of Breda? Lees dit onze blog voor de tips

 

Schoonmaakonderhoud in de omgeving van Roosendaal of Breda

Hofkens HIG is het schoonmaakbedrijf die u kan helpen met het uit handen nemen van uw schoonmaakklusssen. Wij zijn een schoonmaakbedrijf die zowel actief zijn in Roosendaal als in Breda. Wij eten als geen ander dat een schoon werkruimte bevoordelijk is voor de uitstraling van uw bedrijf. Dit zorgt ervoor dat ons personeel nauwkeurig te werk gaat. Wilt u meerdere diensten bij ons af te nemen of slecht één dienst. Dit is geen enkel probleem. We kijken wat het beste bij u past. Voor ons is geen schoonmaakklus te veel. Wij zorgen ervoor dat vieze ruimtes verleden tijd zijn. Op zoek naar regueliere schoonmaak in Breda of reguliere schoonmaak in Roosendaal

Gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in de omgeving van Roosendaal en Breda

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf die uw reguliereschoonmaak uit handen neemt? Wij ontzorgen u graag op het gebied van reguliere schoonmaak in Roosendaal of reguliere schoonmaak in Breda. Hofkens HIG heeft al 57 jaar ervaring met diverse schoonmaakwerkzaamheden voor verschillende bedrijven. Bij ons kun je terecht voor zowel dagelijkse schoonmaak of periodieke schoonmaak. Welke dienstten wij aanbieden vind u hieronder:
• Schoonmaakonderhoud
• Glasbewassing
• Rioolservice

De diensten die u kiest moet aansluiten op uw wensen en behoefte. Hier passen wij ons schoonmaakpakket op af. Voor iedere schoonmaakklus is er een passende oplossing en geen schoonmaakklus is ons te veel.

Hofkens HIG uit Breda is een deskundig schoonmaakbedrijf

Wij hebben  de nodige ervaring opgedaan in de schoonmaakbranche voor verschillende bedrijven. Onze medewerkers goed zijn opgeleid. en dit is terug te zien in het werk wat wij afleveren. Hofkens HIG is dé partij voor al uw schoonmaak zorgen. Wij zijn zijn experts op het gebied van schoonmaken. Onze kernwaarden zijn dan ook: hygiëne en veiligheid. Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf in Roosendaal, maar ook een schoonmaakbedrijf in Breda. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Wilt u meer informatie weten over al onze diensten? Neem dan contact met ons op.

https://hofkenshig.nl/