Topic Magazine
Image default
Aanbiedingen

Hoe werkt de recyclagepremie?

wij kopen autos belgie

 

auto verkopen 

tweedehands auto

 

Distributeurs combineren premies vaak, en deze premies lijken eigenlijk erg op elkaar en zijn eigenlijk hetzelfde. Daarom is het belangrijkste om te weten dat retourkosten, schrootkosten, overnamekosten en schrootkosten synoniem zijn. Zelfs verschillende merken hebben extra namen uitgevonden: BluEco premium, Bluemotion Attitude premium, … al deze namen hebben dezelfde betekenis: dealers hebben uw oude auto voor 1000, 2000 of zelfs 4000 euro overgenomen!

Oorsprong van premium herstel

Bij het kopen van een nieuwe auto, om commerciële redenen en in overeenstemming met Europese richtlijnen, zullen sommige merken uw afgedankte auto’s recyclen om het milieu te beschermen. In ruil voor je afgedankte auto krijg je van het merk een korting van 500 euro tot 4000 euro, afhankelijk van het merk en model.

Hoe werkt de recyclagepremie?

Sterker nog, op de dag dat je een nieuwe auto koopt, vertel je de dealer dat je de oude auto niet meer gebruikt en wil je genieten van de terugvordering. De premie is vast en niet onderhandelbaar, maar kan van maand tot maand verschillen om het merk in staat te stellen de verkoop van bepaalde modellen te verhogen.

In België is de toekenning van kortingen onderworpen aan strikte voorwaarden. Zorg er daarom voor dat u aan de volgende voorwaarden voldoet:

De terugvordering is alleen voor persoonlijk gebruik.

Autowrakken moeten langer dan zes maanden geregistreerd zijn op naam van dezelfde eigenaar als het nieuwe voertuig (of zijn vader, moeder of partner).

Autowrakken moeten compleet zijn.

De factuur en de roze kaart van de nieuwe auto moeten dezelfde naam en hetzelfde adres hebben als het afgedankte voertuig.

Er moeten juridische bestuursdocumenten zijn.

Dus als u verder aan alle voorwaarden voldoet, zoals het ontbreken van achteruitkijkspiegels of verlichting, kunt u zonder problemen genieten van de terugvordering. Uw voertuig wordt immers nog steeds als “compleet” beschouwd. 

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!

 

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/2e-handsauto/