Topic Magazine
Image default
Aanbiedingen

Inspiratie: 5 creatieve bedrukking ideeën voor je tas

Of je nu papieren, katoenen, non-woven of een tas van een ander materiaal aan je klanten geeft, één ding staat vast: het is een uitstekende kans om reclame te maken voor je bedrijf! Het bedrukken van de tas biedt namelijk de mogelijkheid om een blijvende indruk achter te laten bij de klant. Ze zullen je dan ook niet snel vergeten. Maar wat moet je nu precies op de tas laten bedrukken? De mogelijkheden zijn eindeloos! In deze blog hebben we 5 creatieve ideeën voor bedrukking op een rijtje gezet. 

Idee 1: je bedrijfsnaam of logo

Heb je een prachtig logo en wil je dat mensen het onthouden? Laat het dan op een tas bedrukken! Tassen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, en het is leuk om de tas af te stemmen op je huisstijl. Houd ook rekening met de kleur van je logo. Bij een donker logo past bijvoorbeeld een licht tasje, zodat het logo goed opvalt! 

Idee 2: een leuke inspirerende quote

Wil je je klanten blij maken met een positieve boodschap? Kies van een leuke quote om op de tas te bedrukken. Zo tover je een glimlach op het gezicht van je klant en vergroot je de kans dat ze vaker terugkomen! Heb je een pakkende slogan? Gebruik die dan ook! Inspirerende boodschappen blijven hangen bij klanten. 

Idee 3: persoonlijke boodschap

Laat je waardering blijken door een persoonlijke boodschap zoals ‘bedankt voor je aankoop!’ op een tas te bedrukken. Dit soort kleine gebaren vergroten de kans dat klanten opnieuw bij je zullen kopen.

Idee 4: een foto

Op bepaalde tassen is het zelfs mogelijk om een foto te bedrukken, vooral op papieren tasjes. Overweeg een passende foto die goed bij je bedrijf past. Als je het volledige tasje laat bedrukken, combineer dit dan eventueel met je logo of bedrijfsnaam. Let wel op dat het ontwerp niet te druk wordt! 

 

Ben je geïnspireerd en weet je al wat je op je tas wilt laten bedrukken? Of heb je nog twijfels? In beide gevallen is het een goed idee om een kijkje te nemen bij Rotimshop.nl voor het bedrukken van tassen! Rotimshop biedt diverse tassen verschillende kleuren, die ze snel voor je kunnen bedrukken. Bovendien staan ze klaar om je te helpen als je wilt overleggen over de mogelijkheden. 

 

https://www.rotimshop.be/tassen/bedrukte-tassen/