Topic Magazine
Image default
Auto

De groepstaxi: veilig, comfortabel en gezellig

Lekker een avondje uit met vrienden of een middagje op stap met de familie? Maar is het moeilijk om vervoer te regelen? Als je graag samen in een groep op een uitje wilt gaan ben je van alle gemakken voorzien met een groepstaxi. Je wordt netjes gebracht en gehaald en er is plek voor zo’n 8 personen per busje, afhankelijk van het bedrijf en de auto. Groepstaxi’s bieden bijvoorbeeld ook uitkomst bij bedrijfsuitjes, kinderfeestjes of andere grootschalige gelegenheden, en kunnen tevens ingezet worden voor regelmatig vervoer van schoolkinderen, cliënten met een beperking of ouderen.

Op stap in Rotterdam?

De service van groepsvervoer taxi Rotterdam kan jou en je vrienden, familie of collega’s met luxe bussen brengen en halen op diverse plekken in Rotterdam en omstreken. Stel, je gaat gezamenlijk naar een concert of ander evenement in Ahoy tot laat in de avond en wilt weer veilig thuisgebracht worden, dan is de groepstaxi Rotterdam een mooie oplossing. Naast privé groepsvervoer verzorgt de groepstaxi ook pendeldiensten en lijndiensten in de regio. Je kan dus ook een pendelbusje reserveren voor vervoer op maat. De taxibussen zijn bovendien voorzien van een verlaagde instap en de mogelijkheid om rolstoelen en scootmobielen te vervoeren.

Samen uit, samen thuis

Groepsvervoer via een groepstaxi dient als een veilige en comfortabele manier om van A naar B te komen. Voor regelmatig vervoer op vaste tijden kan je vertrouwen op de stiptheid van de bussen en de bekwaamheid van de chauffeur. Bij uitjes is het ook wel zo gezellig als je onderweg met elkaar kunt kletsen en tezamen bij een evenement aankomt. Zonder zorgen naar een voetbalwedstrijd, theatervoorstelling of concert: dat draagt bij aan een geslaagd uitje. Je kan uitgerust je plek van bestemming bereiken. En natuurlijk: samen uit, samen thuis; die mogelijkheid biedt de groepstaxi je.

http://goedkopetaxirotterdam.nl/