Topic Magazine
Image default
Auto

Leasen is tegenwoordig big business

Het leasen van een auto is tegenwoordig hot business in zakenland. Werkgevers bieden werknemers pakketten of lease deals aan. Dikwijls hebben werkgevers contact opgenomen met lease bedrijven om te kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. De lease deals houden een bepaalde maandelijkse som, voorwaarden, rechten, plichten en afspraken in. Voordat je een lease auto neemt, zul je je eerst goed moeten laten adviseren en informeren over wat het betekent om te leasen. Voor verschillende lease deals kun je terecht op de sites van de lease maatschappijen. Google kan de dichtstbijzijnde lease maatschappij zo voor jou vinden. Maar je kunt ook binnen jouw eigen bedrijf informeren of er al collega’s zijn die in lease auto’s, op kosten van de baas, rijden.

Voor wie is leasen eigenlijk het meest interessant?

Werkgevers die dagelijks voor het bedrijf als marathonrijders over het wegdek scheuren kunnen veel gebaat zijn bij een goede lease auto. Dikwijls wordt er gewerkt met kilometervergoeding, relatief lage kosten qua wegenbelasting en verzekeringen, en er worden de meeste luxe en moderne bedrijfsauto’s aan werkgevers aangeboden. Met alle up to date technische toepassingen en veiligheidstechnologieën in het pakket erbij inbegrepen. Het sluiten van een goede deal hangt natuurlijk ook sterk af van jouw eigen budget, wensen, leefsituatie en toekomstperspectief.

Een auto leasen is investeren in een moderne toekomst met het gezin

Voor werknemers die tevreden zijn over de huidige werkgever, en toekomstperspectief hebben bij het bedrijf, kan een lease deal afsluiten zeer aanlokkelijk zijn. En je ontvang zowat iedere twee, drie jaar een nieuw model van een automerk om in te rijden. Zo straalt jouw lease auto loyaliteit en innovatie uit. Er zijn natuurlijk ook wat nadelen over leasen te bedenken maar die wegen niet op tegen de voordelen van een overzichtelijke lease dealer, mocht je geïnteresseerd zijn.

http://www.leaseautocentrale.nl