Topic Magazine
Image default
Beauty en verzorging

Een top kapper in Antwerpen voor dames én heren

Een kapper vinden die u voor de volle 100% vertrouwt met uw haar kan soms moeilijk zijn, ook in regio Antwerpen. Nochtans is hier, meer bepaald in Beveren-Waas, Hair Masters Plus gevestigd. Deze veelzijdige kapperszaak is gevuld met professionals die wel weten hoe je een stijlvolle coupe knipt, waardoor u elke keer met een tevreden en voldaan gevoel naar huis kan terugkeren. Zowel dames als heren zijn hier meer dan welkom, want in dit salon wordt een uitgebreid scala aan knip- en verzorgingsdisciplines aangeboden. Hair Masters Plus zorgt zelfs voor uw haar bij u thuis, door middel van een breed gamma aan haarverzorgingsproducten die in het salon zelf en via hun webshop te koop zijn, van shampoos en conditioners tot haarmaskers en meer!

Een echte expert in knippen en kleuren

Naast het knippen van haar en baard, zijn de experts in dit salon ook bedreven in onder meer het aanbrengen van haarextensions en -protheses. Maar ook indien u bijvoorbeeld een ombré wenst te laten zetten, kan u aankloppen bij deze kapper in Beveren-Waas (op een half uurtje rijden van centrum Antwerpen). Bij deze kleurtechniek wordt uw haar meer bij de wortel gekleurd, en minder bij de puntjes. Deze vorm van kleuring wordt steeds populairder in België. Maar natuurlijk hebben ze hier ook van de klassieke kleurtechnieken kaas gegeten. Weet u niet zeker wat het best bij u past? Ook dan helpen deze experts u verder met gedegen advies.       

Bel nu voor een afspraak

Met andere woorden, op deze kapper uit Antwerpen kan u gegarandeerd vertrouwen. In dit salon staan zelfs machines om een haaranalyse uit te laten voeren. Na zo’n haaranalyse weet u met zekerheid hoe u uw haar het best kan verzorgen en beschermen. Zo is Hair Masters Plus uit Beveren-Waas de plek waar u keer op keer terecht kan voor een grondige knip-of kleurbeurt, zodat u weer helemaal mee bent met de laatste toffe modetrends. Maak snel een afspraak door hen op te bellen! Contactgegevens vindt u op de website.