Topic Magazine
Image default
Beauty en verzorging

Wilt u een borstvergroting achter de spier laten uitvoeren?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u niet tevreden bent met de grootte van uw borsten. Gelukkig hoeft u niet langer ontevreden te zijn en kunt u een borstvergroting ondergaan. U kunt een borstvergroting laten uitvoeren bij een kliniek voor plastische chirurgie zoals de Kliniek Dr. Wim Danau. Bij zo’n kliniek kunt u kiezen tussen een aantal verschillende behandelmethoden voor borstvergroting, en u heeft ook verschillende opties wat betreft de implantaten. Er vallen verschillende materialen, vormen en afmetingen borstimplantaten te kiezen. U moet ook een beslissing maken of u een borstvergroting wilt achter de spier wilt of dat u het implantaat juist voor de spier wilt.

Wat betekent dat, een borstvergroting achter de spier?

Een borstvergroting achter de spier betekent dat de borstprothese wordt geplaatst tussen de borstkas en de borstspier. Hier is niet veel ruimte voor, en om de prothese te kunnen plaatsen moeten de borstspieren eerst gedeeltelijk worden losgemaakt van de borstkas. De ruimte voor een implantaat is beperkt, daardoor behoren grote protheses bij deze behandelmethode niet tot de opties. Ook kunt u bij het herstellen pijn op de borst ondervinden, waar u pijnstillers voor krijgt. Doordat de implantaten onder de spieren worden geplaatst worden ze ook een beetje platgedrukt waardoor uw borsten een mooie natuurlijke vorm krijgen. Bij deze behandelmethode zijn de implantaten nagenoeg onzichtbaar.

Neem contact op met deze specialist

Of een borstvergroting achter de spier de beste keuze is hangt helemaal af van uw persoonlijke voorkeuren en uw lichaamsbouw. Wilt u bijvoorbeeld heel graag grote implantaten, dan is een borstvergroting achter de spier niet de beste keuze. En dat is ook het geval als u veel sport en daardoor sterk ontwikkelde borstspieren hebt gekregen. Kliniek Dr. Wim Danau plant daarom altijd voorafgaand aan de ingreep een consult met uw chirurg. Samen kunt u dan kijken naar de mogelijkheden die bij uw wensen en lichaamsbouw passen.

 

https://danau.be/