Topic Magazine
Image default
Bedrijven

Taalkennis vergroten

Bent u werkzaam bij een bedrijf dat zaken doet met Frankrijk en wilt u uw kennis van de Franse taal vergroten? Dan bent u op zoek naar een taalcursus Frans van kwaliteit. U wilt geen gewone Franse taalcursus, maar een cursus de zich richt op het zakelijke aspect. Daarom is in 2002 The Square Mile opgericht. Dit is een taleninstituut voor bedrijven door heel Nederland. Wij werken alleen met taalcursussen die speciaal voor u samengesteld worden. Zo kunt u effectief en efficiënt werken aan al uw leerdoelen. Welke zakelijke taaltraining u ook nodig heeft, bij The Square Mile zit u altijd goed. 

Beginners en gevorderden

Bij The Square Mile kunt u ook terecht voor cursussen in andere talen. Daarbij maakt het niet uit op welk niveau u een bepaalde taal beheerst, want wij bieden taaltrainingen op ieder niveau. Of u nu bij het begin wilt beginnen of alleen uw kennis van een bepaalde taal wilt perfectioneren, voor iedereen hebben wij precies de goede taaltraining. Een taalcursus bij The Square Mile richt zich specifiek op uw branche, zodat er aandacht besteed kan worden aan jargon. Daarnaast maakt u uw leerdoelen en wensen aan ons kenbaar, zodat wij de training nog verder op maat kunnen maken voor u.

Optimale begeleiding

Voor een taaltraining kunt u terecht op een van onze trainingslocaties in Leiden, Amsterdam, Breda of Den Bosch. Maar onze trainers komen ook met alle plezier bij u op kantoor de taaltrainingen verzorgen. U volgt uw training individueel of in een kleine groep van zes collega’s. Tijdens de trainingen doen onze trainers er alles aan om u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens uw leerproces. Wilt u alvast een voorbeeld zien van een cursus zakelijk Duits? Bekijk dan een voorbeeldcursus op onze website. Neem voor vragen en overige informatie gerust contact met ons op.

http://www.thesquaremile.nl/