Topic Magazine
Image default
Dienstverlening

Reken op de diensten van deze vastgoedstylist bij het verkopen van je woning

Hoe kan een vastgoedstylist jou precies helpen wanneer je je woning wilt verkopen? Als jouw woning op de markt komt en je vele mensen ontvangt voor een bezichtiging, dan zul je misschien merken dat een aantal bezoekers niet echt onder de indruk zijn van de lege ruimtes. Ze kunnen zich vaak maar moeilijk voorstellen hoe ze het huis gaan inrichten en welke indruk het maakt met een levendigere aankleding. Tenslotte blijkt uit onderzoek dat 75% van potentiële kopers niet verder kijkt dan de bestaande inrichting van een huis of appartement. Bij IntraStijl weten ze dus dat een woning met interieur veel meer kansen maakt om verkocht te worden dan een leegstaand huis.

Met een specialist aan je zijde maak je de juiste keuzes

Hoe gaat een vastgoedstylist van IntraStijl precies aan het werk? Dat kies jij helemaal zelf. Sommige mensen houden ervan om alle touwtjes in de handen van deze specialist te laten, maar andere behouden graag zelf nog een deel van de controle. Wanneer je enkel advies wenst, dan komt deze stylist langs bij je woning om samen met jou de verschillende ruimtes te overlopen. Na deze afspraak ontvang je een uitgebreid verslag met daarin tips om de kamers te doen heropleven met allerlei meubilair. Als je de vastgoedstylist volledig haar werk laat doen, dan kiest zij een bepaalde inrichting en kan ze aan de hand van tijdelijke meubels een sfeer creëren. Deze tijdelijke meubels kunnen gehuurd worden bij IntraStijl in een kartonnen of echte variant. Je zult merken dat deze investering snel effect zal hebben op de interesse in jouw woning.

Maak een afspraak

Een vastgoedstylist van IntraStijl is ongetwijfeld een goede keuze wanneer je je woning gaat verkopen. Twijfel daarom niet langer om contact op te nemen met deze specialist en ervaar het verschil dat een vastgoedstyling kan betekenen voor de kansen van je huis op de vastgoedmarkt.

https://www.intrastijl.be/