Topic Magazine
Image default
Eten en drinken

Puur genieten met een mobiele frituur aan huis

Gaat u binnenkort een verjaardag vieren met een grootschalig feest? Dan bedenkt u zich wellicht hoe u al deze mensen van eten gaat voorzien. Hoe vindt u iets dat iedereen kan smaken? Wat had u gedacht van heerlijke frietjes? Iedereen zal smullen van deze oer-Belgische klassieker en heeft de mogelijkheid om naar hartenlust te eten tot de honger gestild is. Als dit u als muziek in de oren klinkt, dan moet een mobiele frituur aan huis van Friet & Co absoluut iets voor u zijn. Op die manier komt al dat lekkers gewoon op de locatie van uw feest te staan en genieten al uw gasten twee uur lang van artisanaal bereide frietjes. Dat wilt u toch niet mislopen?

Kies voor de formule die u het meeste aanspreekt

Uiteraard kan een lekkere puntzak met frieten niet zonder een smakelijke frituursnack. Daarom dat Friet & Co u de keuze geeft uit verschillende formules die telkens een omvangrijk aanbod aan snacks bieden voor de feestgangers. U heeft de keuze uit ‘Genieters’, ‘Fijnproevers’ en ‘Deluxe’, waarbij het aanbod telkens weer wordt uitgebreid met nieuwere snacks. Verken de verschillende opties en kies voor dat pakket waarmee u alle gasten tevreden stelt. Daarbij geniet u van artisanale frietjes die de medewerkers van Friet & Co twee uur lang bakken vanuit hun mobiele frituur aan huis. Hierbij volgen ze de regels van de kunst en werken ze uiterst hygiënisch. Geen zorgen voor u dus!

Begint u al te watertanden?

Krijgt u al zin om te proeven van de heerlijke frietjes van Friet & Co? Twijfel dan zeker niet om de mobiele frituur aan huis te regelen voor uw volgende feestelijke gelegenheid. Neem hiervoor tijdig contact met hen op zodat u zeker weet dat ze beschikbaar zijn. Met een datum, tijd en locatie om door te geven, gaat dit heel vlot en is het alleen nog maar wachten totdat de frietmobiel aan uw deur staat en u gaat genieten van deze goudbruine lekkernij.