Topic Magazine
Image default
Mode en Kleding

De indeling van een rugzak

Als je van plan bent om je rugzak mee te nemen op je reizen, moet je je bewust zijn van de vele mogelijkheden die rugzakken vandaag de dag bieden om ervoor te zorgen dat je de rugzak krijgt die aan al je behoeften voldoet en nog jaren meegaat.

Verschillende compartimenten
Een goede rugzak moet meerdere vakken hebben om je spullen in op te bergen. Je kunt je spullen in vakken verdelen zodat ze makkelijker te vinden en te bereiken zijn. Misschien kies je ervoor om je kleding in het grootste compartiment op te bergen, je schoenen in een apart compartiment en je kleinere spullen in een ander compartiment. De organisatie van een Cowboysbag rugzak zal je tijd besparen omdat je niet hoeft te graven naar wat je zoekt.

Ritsen die op slot kunnen
Elk compartiment moet worden gesloten met twee ritsen die aan elkaar kunnen worden vastgemaakt. Hoewel je je misschien niet al te veel zorgen maakt over het stelen van je vuile kleren tijdens een dagtocht, wil je misschien toch je tas op slot doen als je op reis bent of als je weet dat je met veel mensen in de buurt zult zijn. Het hebben van een slot zal je helpen om je geest op zijn gemak te stellen.

Als je weet dat je je rugzak meeneemt als je vliegt, wil je er zeker van zijn dat het slot dat je koopt TSA-vriendelijk is. TSA personeel kan deze sloten openen zonder ze te breken om je tas te controleren.

Als je de tas van je dromen hebt gevonden, maar er zitten geen twee ritsen in, maak je dan geen zorgen. Je kunt een afsluitbaar metalen gaasje kopen dat je hele tas omsluit en dat je aan een groter voorwerp kunt vastbinden, zodat niemand je tas kan openen of ermee weg kan lopen. Dit metaalgaas kan echter behoorlijk wat gewicht toevoegen, dus hou hier rekening mee als je een langere wandeling plant.