Topic Magazine
Image default
Woning en Tuin

Douchetegels zijn de basis van je badkamer

Het verbouwen of ontwerpen van een badkamer is doorgaans geen makkelijke klus als je hier niet dagelijks mee bezig bent. Je dient met allerlei zaken rekening te houden zoals waar de leidingen lopen, waar de aansluitingen zitten en welke mogelijkheden je wel en niet hebt in de badkamer. Dit alles wordt er niet makkelijker op wanneer je te maken hebt met een kleine ruimte of een minder praktische indeling. Toch kun je dan in de basis van je badkamer, met bijvoorbeeld de douchetegels, slimme trucs toepassen om bijvoorbeeld de ruimte optisch te vergroten. Bij Tegeloutlet kunnen ze je hierin uitgebreid adviseren.

Hoe pak je dit aan?

Als je een kleine badkamer hebt die je optisch groter wilt laten lijken dan is het verstandig om te kiezen voor een grote vloertegel. Omdat grote tegels minder voegen vereisen lijkt de ruimte al snel optische groter en ook rustiger. Je kunt er dan ook voor kiezen om deze tegels door te laten lopen op de muren of in de douche. Daarnaast is het verstandig om qua kleur te kiezen voor een neutrale basis die je kunt combineren met bijpassende andere kleuren. Bij Tegeloutlet kun je terecht voor verschillende soorten grote douchetegels in allerlei vormen en maten. Laat je informeren door de adviseurs om te kijken welke tegel het best bij jouw badkamer past. 

Laat deze expert weten wat je wil uitstralen

Door te kiezen voor een bepaalde tegel, kies je ook voor een bepaalde uitstraling. Nu is de badkamer in lang niet alle gevallen een ruimte waar dagelijks andere mensen komen, maar je wilt het toch netjes en verzorgd hebben. Kiezen voor de juiste douchetegels speelt hierin een belangrijke rol. De adviseurs van Tegeloutlet kunnen door hun jarenlange ervaring goed luisteren naar jouw wensen en deze omzetten naar ideeën voor jouw badkamer en dit weer verwerken in de keuze voor jouw douchetegels. Ga dus snel eens langs in een van de zeven vestigingen van deze tegelspecialist in Vlaanderen.