Topic Magazine
Image default
Woning en Tuin

Een zwembad laten plaatsen in uw tuin

Bent u er over aan het nadenken om een zwembad te laten plaatsen in uw tuin in België? Denk dan zeker ook aan professionele installateur Alegria uit Melle, nabij Gent! Deze installateur is al meer dan veertig jaar bezig met het installeren van kwaliteitsvolle zwembaden in tuinen. Dus als u op zoek bent naar een leuk zwembad voor in de tuin, kijk dan zeker naar hun website. Hieronder kan u alvast lezen wat hun aanbod zoal is.

Geniet van een vakantie in eigen tuin

Met een zwembad voelt elke dag alsof u in een luxueus vakantieverblijf zit. Bij deze installateur kan u kiezen uit drie soorten zwembaden. U kan gaan voor een houten zwembad, een Zodiac-zwembad of een ingebouwd zwembad. Bij elk zwembad kan u dan ook nog kiezen welk model u wil laten plaatsen. Zo kan u gaan voor een hexagon, een ovaal, een rechthoekig zwembad en nog veel meer. Afhankelijk van de grootte van uw tuin kan u natuurlijk ook beslissen wat de grootte van het zwembad moet worden. De houten zwembaden van deze installateur worden in België gemaakt met kwaliteitsvol een duurzaam hout uit Noord-Europa. Kiest u liever voor een minder prominente aanwezigheid in de tuin, dan kan u een verplaatsbaar maar toch volwaardig Zodiac-zwembad laten plaatsen. Ook hier kan u kiezen uit verschillende modellen. Gaat u voor een ingebouwd zwembad? Dan kan u kiezen uit de drie luxueuze standaardmodellen die worden aangepast aan de grootte die u wenst. Op die manier kan deze zwembadspecialist een zwembad aanbieden voor iedereen in alle prijscategorieën.

Ervaar de luxe

Door een zwembad in uw tuin te laten plaatsen geniet u nog meer van uw prachtige tuin. Bij Alegria kan u bovendien ook verschillende accessoires en schoonmaakproducten aanschaffen. Bekijk gerust op hun website hun aanbod en kies welk zwembad het mooist zou staan in uw tuin. Via hun website maakt u overigens heel makkelijk een afspraak voor de plaatsing!