Topic Magazine
Image default
Woning en Tuin

Hét bedrijf waar u moet zijn voor zwemvijvers of een groendak

Ga je binnenkort een nieuwe woning neerzetten? Of wil je je tuin helemaal laten ombouwen? Dan is dit de ideale gelegenheid om eens te denken aan ecologische toepassingen. Je tuin biedt namelijk de perfecte locatie om de natuur een duwtje in de rug te geven. Zo wil je misschien wel een zwembad laten bouwen, om een plaats van verkoeling te hebben tijdens broeierige zomerdagen. Wat dacht je ervan om een van de zwemvijvers van Ecoworks in je tuin te zetten? Zij bieden namelijk de keuze uit diverse uitvoeringen zoals een organische of een moderne zwemvijver. Deze specialisten uit Vilvoorde staan klaar om tuinen over heel Vlaanderen te voorzien van prachtige zwemvijvers. Maak hier dus optimaal gebruik van!

De weelde van de natuur bovenop je huis

Met een groendak zorg je ervoor dat je de troeven van de natuur op het dak van je huis of gebouw zet. Hierbij bestaan er eveneens verschillende uitvoeringen waaruit je kunt kiezen. Een van de meest populaire en leuke varianten is de daktuin. Dit is ideaal om op het dak van een groter, stedelijk gebouw te plaatsen; of dat nu een kantoorgebouw of een appartementsblok is. Met dit type groendak bied je de bewoners of werknemers namelijk de geschikte plek om even pauze te nemen. Ze snuiven de heerlijke geur van de natuur in en hebben tegelijkertijd een prachtig uitzicht vanop het dak van je gebouw. Daarbij kun je allerlei kruiden, groenten en bloemen planten om tegelijkertijd een heel praktisch voordeel te behalen. De medewerkers van Ecoworks uit Vilvoorde helpen je graag verder.

Waar wacht je nog op?

Voor zwemvijvers of een groendak bestaat er geen betere onderneming dan Ecoworks. Als je interesse hebt in een van deze toepassingen, dan hoef je niet langer te twijfelen en kun je direct contact opnemen met deze onderneming voor meer informatie.