Topic Magazine
Image default
Woning en Tuin

Online houten ramen kiezen op Raamwinkel.be

Is uw voorgevel aan vernieuwing toe of wil je beter isoleren? En het eventueel zelf doen? Dan kunnen de ramen van raamwinkel.be zeker een oplossing bieden. Je vindt er immers een ruime keuze aan houten, aluminium en pvc ramen tegen fabrieksprijzen.

 

Het klinkt een beetje gek, maar je kan bvb perfect je houten ramen online bestellen. Meer nog: het is een stuk voordeliger! Bij raamwinkel.be hebben ze een onovertroffen aanbod aan ramen van Belgische makelij. Ze kiezen er resoluut voor de houten ramen van EMAC, al jaren een referentie op de markt. Met de glimlach krijgt u dan ook 15 jaar garantie op deze ramen.

 

De voordelen van houten ramen

Waarom je voor raamwinkel.be kiest is duidelijk: kwalitatieve ramen, makkelijk bestellen en aan fabrieksprijzen, maar waarom zou je voor houten ramen kiezen? Niet alleen ogen ze mooi, ze zijn ook vochtregulerend. Alle ramen bij raamwinkel.be zijn ook extra licht, isoleren perfect (zowel akoestisch als thermisch) en ze zijn nog milieuvriendelijk ook. Wist je dat je al houten ramen hebt vanaf € 68 per stuk. Montageklaar!

 

Zelf aan de slag met je houten ramen op de werf

Ben je een beetje handig, dan kan je door het zelf plaatsen van je houten ramen, aardig wat geld besparen. Bij raamwinkel.be haal je de ramen zelf af of leveren ze dat tegen een kleine meerprijs op de werf. Vervolgens ga je er zelf mee aan de slag. Op de site vind je alle instructiefilmpjes en info om deze klus te klaren. In een mum van tijd ben je er mee weg en bespaar je heel veel geld. Moest het toch niet lukken, dan kan raamwinkel.be ook professionele hulp bieden. Dit kost uiteraard wat meer, maar zo ben je er zeker van dat je ramen vakkundig geplaatst worden.

 

Raamwinkel door heel het land

In principe bestelt u uw houten ramen online. Bekijk de mogelijkheden, selecteer je houtsoort en glunder bij de prijzen. Vergelijk gerust de prijzen, je zal merken dat raamwinkel.be een flink stuk goedkoper is. Heel wat klanten zijn je al voorgegaan, dus je bestelt veilig. Vraag vandaag nog een offerte aan en geef die voorgevel wat extra cachet en uitstraling en dat op een manier die vriendelijk is voor je portefeuille.

Voor de mensen die toch nog graag het raam bekijken of er aan voelen zijn er ook 3 showrooms in Bornem (Antwerpen), Roeselare (West-Vlaanderen) en Courrière (Wallonië). Zo hoeft u zelfs het land niet te doorkruisen.

https://www.raamwinkel.be/nl/houten-ramen