Topic Magazine
Image default
Woning en Tuin

Schaf het beste matras voor lage rugpijn aan bij een specialist in slaapsystemen

Bent u op zoek naar het beste matras voor lage rugpijn? Dan helpen de deskundige medewerkers van Dormex u graag verder. Lage rugpijn kan erg vervelend zijn en u veel hinder opleveren in uw dagelijkse bezigheden. Daarom is het belangrijk om uw rug voldoende te trainen én te ondersteunen waar dit mogelijk is. Vaak vergeten we dat ons lichaam moet rusten en herstellen wanneer we slapen; een goed matras is daar uiterst belangrijk voor!

Oorzaken van lage rugpijn en manieren om het te verbeteren

Er zijn meerdere oorzaken mogelijk wanneer u lage rugpijn ervaart, waaronder langdurig in dezelfde houding staan en plotseling verkeerd bewegen. De precieze oorzaak van lagere rugpijn is vaak echter moeilijk vast te stellen, omdat het vaak een pijn is die geleidelijk begint. Het is vaak een combinatie van onder- en overbelasting; onderbelasting omdat onze levensstijl ervoor zorgt dat onze spier verzwakken en tijdelijke overbelasting van de spieren die dit vervolgens niet meer aankunnen. Om pijn in de onderrug te verbeteren en meer steun te bieden, wordt het aangeraden om de beste matras voor lage rugpijn aan te schaffen. Bij Dormex vindt u bijvoorbeeld een matras van Simmons dat zich volledig aan uw lichaam aanpast, waardoor uw rug wordt ontlast. Bovendien heeft deze matras kiné-fysiotherapeutische erkenning.

Bestel een nieuwe matras en zeg vaarwel tegen lage rugpijn

Mocht u niet zeker zijn welke matras het beste is voor lage rugpijn, dan helpen de experts bij Dormex in Wuustwezel (provincie Antwerpen) u graag verder. Uiteraard is het mogelijk om een keer langs te komen tijdens de openingsuren, maar het is ook mogelijk om een afspraak te maken. Het grote voordeel is dat u de showroom in Wuustwezel, nabij Antwerpen, helemaal voor uzelf heeft en u dus op het gemak het beste matras voor lage rugpijn kunt zoeken. Bovendien krijgt u de volle aandacht van de deskundige medewerkers, zonder dat u een aankoopverplichting heeft. Op de website van Dormex vindt u alle mogelijkheden om een afspraak te maken!

https://dormex.be/