Topic Magazine
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies voor een hygiënische werkomgeving dankzij ongediertebestrijding

Hygiëne op het werk is belangrijk, niet enkel voor de gezondheid maar ook om een aangename werkomgeving te creëren voor je personeel. Ook voor klanten is het niet onbelangrijk om een nette zaak binnen te lopen. Het laatste dat je wilt is dat je klanten en personeel te maken hebben met ongedierte. En toch is het soms onvermijdelijk; ongedierte is sluw en verspreidt zich snel, ook in je bedrijf. Heb jij last van ongedierte? Blijf dan zeker niet bij de pakken zitten en kies voor een professionele ongediertebestrijding. Kies bijvoorbeeld voor Valor Services Group, een bedrijf dat zich specialiseert in facilitaire diensteverlening. Van ongediertebestrijding tot het reinigen van dampkappen in de horeca, deze experts doen het allemaal.

Preventie en bestrijding van ongedierte in uw bedrijf

Als er een vermoeden is van ongedierte in je bedrijf, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk aan te pakken. Valor Services Group organiseert in zo’n geval een doeltreffende ongediertebestrijding gebaseerd op een plan van aanpak op maat van je bedrijf en de soort ongedierte. Zo doet het bedrijf ongediertebestrijding tegen ratten en muizen, maar ook tegen duiven, wespen, vlooien en kakkerlakken. Om te zorgen dat het ongedierte ook echt wegblijft, werkt het bedrijf tevens een preventief onderhoudsplan uit tegen ongedierte. Zo ben je zeker van een doeltreffend resultaat.

Kies voor een hygiënische werkomgeving

Valor Services Group verzorgt de hygiëne binnen bedrijven niet enkel door ongedierte aan te pakken, maar ook door periodieke schoonmaak. Denk daarbij aan het reinigen van dampkappen in de horeca, de dieptereiniging van grootkeukens en van ventilatiesystemen in bedrijven. Door Valor Services Group in te schakelen, ben je op het werk altijd verzekerd van een propere omgeving. Wil jij dit bedrijf inschakelen in je zaak voor het periodiek reinigen van bijvoorbeeld je dampkappen en koelcellen? Of voor een ongediertebestrijdingsplan?  Aarzel dan niet om de mogelijkheden te ontdekken. Op de website van het bedrijf vind je alle informatie over de verschillende diensten die de Valoristen verlenen. Via dit kanaal vraag je tevens een offerte aan voor de gewenste werkzaamheden.