Topic Magazine
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarmee staat een advocaat ondernemingsrecht u bij?

Het vakdomein ondernemingsrecht is zeer breed en beslaat dan ook verschillende onderwerpen. Bijgevolg kan een advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht helpen met een brede waaier aan vraagstukken die binnen uw onderneming kunnen rijzen. Een advocaat voorziet u daarbij van juridisch advies op vele vlakken en staat altijd klaar om uw belangen te verdedigen. Dat is zeker het geval als u een advocaat ondernemingsrecht onder de arm neemt van Caluwaerts Uytterhoeven uit Antwerpen. Dit kantoor staat klaar met advies voor particulieren, ondernemers en institutionele cliënten.

Met deze onderwerpen helpt een advocaat ondernemingsrecht u

Een advocaat ondernemingsrecht van Caluwaerts Uytterhoeven staat cliënten bij met een brede waaier aan onderwerpen binnen het vakdomein ondernemingsrecht. Zit uw bedrijf in slechte papieren? Dan steunt de advocaat u bij een gerechtelijke reorganisatie of insolventie als niets anders kan baten. Ook handelsrecht en -geschillen behoren tot de expertise van de advocaat. Zit u met vragen met betrekking tot het oprichten, besturen of fusioneren van een vennootschap? Of wenst u advies in te winnen over intellectueel eigendom of arbitragerecht? Ook dan staat de advocaat ondernemingsrecht klaar met gepast juridisch advies.

Schakel professionele hulp in van een advocaat bij gerechtelijke vraagstukken

Naast hulp bij een gerechtelijke reorganisatie of andere onderwerpen binnen het ondernemingsrecht, beschikt Caluwaerts Uytterhoeven over advocaten met een ruime ervaring in andere vakdomeinen. Ook voor advies met betrekking tot omgevings- en bouwrecht, transport, verzekeringen en overheidsopdrachten kunt u aankloppen bij dit kantoor met vestigingen in Antwerpen en Brussel. Zo bent u steeds verzekerd van uitstekend juridisch advies van een ervaren advocatenkantoor. Zit u dus met een ondernemingsgerechtelijke vraag, zoals over de procedure voor een gerechtelijke reorganisatie? Aarzel dan niet om uw vragen neer te leggen bij een deskundige advocaat. Meer informatie over de dienstverlening en werkwijze van Caluwaerts Uytterhoeven vindt u op de website van het kantoor.