Topic Magazine
Image default
Gezondheid

Doe een gratis hoortest en ontdek hoe goed uw gehoor is

Een goed gehoor is heel belangrijk. Als u alles goed hoort, kunt u zich vrij bewegen in het dagelijks leven en kunt u zonder problemen aan gesprekken deelnemen. Als er iets mis is met uw gehoor kan daar vaak wat aan worden gedaan met een hoortoestel. Met behulp van een gratis hoortest komt u erachter of uw gehoor nog goed is of u daar wat ondersteuning bij nodig heeft. Het is wetenschappelijk aangetoond dat het gehoor in de loop der jaren achteruitgaat. Als u ouder wordt kan dit dus een probleem worden.

Krijgt u klachten uit uw omgeving?

Het kan zijn dat u zelf nog niet in de gaten heeft dat uw gehoor achteruit gaat. Vaak gaat dit zo geleidelijk aan dat u het zelf nauwelijks merkt. Maar misschien merken de mensen in uw omgeving wel dat u minder goed hoort. Bijvoorbeeld omdat u de radio of tv harder zet of dat u regelmatig opmerkingen van anderen niet in één keer verstaat. Dan wordt het tijd voor een gratis hoortest om te onderzoeken of uw gehoor nog in orde is. Vooral als uw gehoor van groot belang is, bijvoorbeeld door het soort werk dat u doet, is het belangrijk om het gratis hoortest te laten uitvoeren als u twijfelt.

Maak nu een afspraak voor uw gratis hoortest

Wilt u weten of uw gehoor nog in orde is? Maak dan een afspraak voor een hoortest bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Zij kunnen u helpen met een gratis hoortest. Hierbij wordt grondig onderzocht of u bepaalde hoge en lage tonen nog goed hoort en of u mogelijk een hoorapparaat nodig heeft. Als dit laatste het geval is dan kan het hoorapparaat meteen worden aangemeten. Hoorapparaten zijn vandaag de dag zeer klein en nauwelijks zichtbaar. U kunt ze dus onopvallend dragen. Wacht dus niet langer en maak een afspraak bij deze specialist voor een gratis hoortest.

https://www.doudelet.be/