Topic Magazine
Image default
Gezondheid

Nootropics ondersteunen het geestelijke evenwicht en een goede hersenwerking

Als u regelmatig wakker wordt zonder zich uitgeslapen te voelen, als u problemen heeft met onthouden en concentreren of als u zich niet meer bestand voelt tegen de stress die u ervaart, dan is uw geestelijke gesteldheid niet in evenwicht. Nootropics stimuleren uw hersenwerking en optimaliseren dit, zodat de balans terugkeert. Het gevolg is meer energie, een beter concentratievermogen en minder last van stress. MY®HEALTH uit Kermt is in België en Vlaanderen de voorloper op het gebied van genotificeerde voedingssupplementen. Deze specialist biedt een indrukwekkend assortiment nootropics aan waarvan u zich beter gaat voelen. En aangezien er geen bijwerkingen worden ervaren, zijn dit middelen waar u eigenlijk alleen maar voordeel uithaalt.

Drie klachten, drie formules

MY®HEALTH biedt drie verschillende nootropics formules aan. Deze drie bieden verlichting bij verschillende klachten. Het zijn allemaal zorgvuldig samengestelde combinaties van natuurlijke en veilige stoffen die uw hersenwerking stimuleren. De My Sleep formule bevat onder andere melatonine en valeriaan en ondersteunt een goede nachtrust. Heeft u problemen met stress en kunt u dat niet aan? Dan is de My Relax formule een goede optie. Hierin treft u bijvoorbeeld passiflora en ashwagandha aan. Voor een beter concentratievermogen en een versterkt geheugen kiest u voor My Focus. Deze nootropics formule bestaat onder andere uit cafeïne en bacopa.

Geniet van kwaliteit uit eigen land

De wetgeving in België omtrent voedingssupplementen is erg streng, maar de nootropics van deze specialist voldoen aan alle nationale wettelijke eisen. Met een onderzoekscentrum in Hasselt, te Vlaanderen, en Belgische wetenschappers die daar dagelijks aan nieuwe en verbeterde oplossingen werken, weet u dat u kwaliteit ontvangt. De nootropics worden zorgvuldig samengesteld en genieten van wetenschappelijke ondersteuning. Ze stimuleren exact die mentale activiteiten die u nodig heeft en dat merkt u. Daardoor gaat u makkelijker om met stress, kunt u de dag weer aan na een goede nachtrust en werken uw concentratievermogen en geheugen optimaal. Met nootropics kunt u de dag weer aan. Kies dus vandaag nog voor deze uitzonderlijke producten en ervaar de voordelen zelf.

https://www.myhealth.be/vermoeidheid-stress-en-moeilijk-slapen/