Topic Magazine
Image default
Relatie

Ook jij kunt een date scoren via anonieme chats

 

Ook jij kunt een date scoren via anonieme chats

Eigenlijk kan iedereen wel een date scoren via anonieme chats. Dergelijke chats worden namelijk veelvuldig gebruikt door mensen die opzoek zijn naar een date. Dat komt mede omdat online daten tegenwoordig geen taboe meer is, en omdat mensen veel vaker opzoek gaan naar gratis mogelijkheden om te daten. Anonieme chats maken dit mogelijk.

Hoe scoor ik een date via anonieme chats?

Chatboxen zijn meestal volledig anoniem. Je weet dus niet wie je gesprekspartner is en je gesprekspartner weet niet wij jij bent. Je bent anoniem voor zolang jij dat wilt. Je kunt dus dingen gaan vragen wat je normaal niet zou durven. Wanneer je er aan toe bent om meer van jezelf te laten zien, dan ben je vrij om je anonimiteit op te geven.

Een date scoren doe je meestal door je anonimiteit op te geven wanneer je chat met vreemden. Jij wilt immers weten wie je voor je hebt, net als de ander dat van jou wil weten. Zo kun je bijvoorbeeld de volgende dingen vragen:

1. Ben je een man of vrouw
2. Waar kom je vandaan?
3. Waar ben je naar opzoek?
4. Sta je open voor een date?

Dat zijn korte maar krachtige vragen waar je absoluut veel aan zult hebben. Met die informatie weet je namelijk meteen waar je aan toe bent. Wil de ander niet afspreken? Dan sluit je het gesprek en ga je door naar de ander. Zo simpel is het eigenlijk.

Staat de ander ook open voor een eventuele date? Dan is het daarna wel handig om te vragen waar de ander precies vandaan komt. Valt dat gunstig uit? Vervolg het gesprek dan en maak er iets leuks van. De klik moet er natuurlijk ook nog zijn. Veel succes!