Topic Magazine
Image default
Toerisme

Vroegboeken of lastminute boeken

De winter is eindelijk voorbij en het warme meer mag voor de meeste mensen nu toch snel komen. Daarom zijn mensen al volop aan het kijken naar welke bestemming ze in de zomer willen  gaan.  Maar wat is de nu de beste manier om zo goedkoop mogelijk op vakantie gaan?  Zo vroeg mogelijk je vakantie boeken zodat je vroegboek kortingen krijgt  of wachten op een last minute vakantie.

Als je veel tijd hebt en je moet niet op een precieze datum op vakantie gaan en de bestemming ligt ook niet vast dan raden we je aan om last minute naar Spanje bijvoorbeeld je vakantie te boeken.  Indien je alleen tijdens het hoogseizoen kan, raden wij je aan om zo vroeg mogelijk je vakantie te boeken.

Iedereen denkt dat vroegboekers  veel goedkoper uitkomen maar  eigenlijk zijn ze zelden goedkoper.  Deze korting die men aanbied worden regelmatig weg gewerkt door  tijdelijk stijgingen  van brandstofprijzen en andere heffingen.   Er is al onderzoek gedaan of lastminute Spanje  goedkoper is dan op vakantie naar Spanje en dit maanden op voorhand te boeken en last minutes vakantie zijn in zo goed als alle gevallen goedkoper.  Het nadeel is dan natuurlijk weer dat je  kans hebt dat sommige bestemmingen uitverkocht zijn ondertussen.

Men is er ook van overtuigd dat tegenwoordig de voordeel die men haalt als men last minute boekt kleiner is geworden omdat de prijzen ook scherper zijn geworden. Het beste is natuurlijk ook om voor elke bestemming vergelijkingssites  te bekijken want de prijzen voor elke bestemming kunnen sterk variëren per aanbieder.  Als laatste  raden we je ook om op te letten voor oplichters, er zijn meer en meer goedkope Aziatische reisbedrijven die actief zijn in Nederland.  Daarom raden ze jou aan om een reisorganisatie te gebruiken die  bekend zijn en waar je zeker van kan zijn dat je niet opgelicht gaat worden.

http://lastminutespanje.nl/