Topic Magazine
Image default
Vakantie

Lekker luxe genieten van een vakantiehuis met zwembad

Ben jij wel toe aan vakantie? Even helemaal weg uit de dagelijkse sleur en genieten van de rust op een mooi vakantiepark… In Frankrijk zijn veel van dit soort parken te vinden. Neem bijvoorbeeld die van FranceComfort. Hier vind je niet alleen luxe vakantiewoningen, maar daarnaast ook nog eens alle faciliteiten die je maar kan wensen. Denk bij deze voorzieningen bijvoorbeeld aan een fitnessruimte, goede restaurants, een speeltuin en een tennisbaan. Om het allemaal nog luxueuzer te maken, biedt FranceComfort in veel gevallen zelfs een vakantiehuis in Frankrijk met zwembad. Zo kom je na een dag wandelen, shoppen of fietsen in de regio echt helemaal tot rust. We vertellen je hier bij Topicmagazine.be graag meer over.

Vakantieparken in de mooiste regio’s van Frankrijk

De vakantieparken van FranceComfort vind je in meerdere regio’s in Frankrijk. We hebben het dan over de regio’s Languedoc, Poitou-Charentes, Aquitaine-Gironde, Dordogne-Lot, Languedoc, Provence-Côte d’Azur en Rhône-Alpes. Prachtige, zwierige namen en omgevingen die deze namen absoluut recht aandoen. Zo is de Languedoc bekend om de Pyreneeën, maar ook vanwege de oneindige zandstranden aan de Middellandse Zee. Waar je door heel Frankrijk uitgestrekte wijngaarden vindt, daar is de regio Poitou-Charentes dan juist weer bekend vanwege de cognac die hier vandaan komt. Liever naar de Provence-Côte d’Azur? Daar vind je lieflijke kustplaatsjes die prachtig tegen de bergen aan liggen. In alle regio’s waar FranceComfort vertegenwoordigd is, valt meer dan genoeg te ontdekken en te doen.

Helemaal bijkomen in je luxe vakantiehuis

Als je dan een dag het echte Frankrijk hebt meegemaakt, wil je na afloop graag weer bijkomen in je vakantiewoning. Vandaar ook dat FranceComfort ervoor heeft gekozen om zowel vakantiewoningen als -parken zo luxe mogelijk in te richten. Het zal je aan niks ontbreken als je jouw vrijstaande villa binnenloopt. Er zijn altijd genoeg slaapkamers, 1 of 2 volledig ingerichte badkamers, een vaatwasser, wasmachine en droger, alsmede meubilair waar je lekker op neer kan ploffen. Even helemaal niks meer aan je hoofd, de indrukken van de dag tot je laten komen en alvast bekijken wat je morgen wil gaan doen. En als je het comfort naar een nog hoger niveau wil tillen, dan beschikken veel van de vakantiehuizen van FranceComfort ook nog eens over een privézwembad.

Neem een duik om je dag goed af te sluiten

Je kent de beelden wel van vakantieparken met grote zwembaden, waar het standaard veel te druk is. FranceComfort biedt jou de mogelijkheid om ook op dit gebied rust te vinden. Zodoende heeft een groot aantal van de vrijstaande vakantievilla’s een eigen zwembad. Ga je op vakantie met kinderen? Dan kunnen ze niet wachten tot ze mogen vertrekken. Het is toch de droom van ieder kind om gelijk uit hun eigen huis het zwembad in te springen! Maar ook voor de ouders is een eigen zwembad de ideale plek om af te koelen, te ontspannen en het hoofd helemaal leeg te maken. Genoeg gebadderd? Dan staan er langs de kant ligbedden klaar om even een dutje op te doen. Uiteraard zijn de zwembaden geheel voorzien en worden ze regelmatig grondig schoongemaakt. Zo is een vakantiehuis met prive zwembad in Frankrijk de plek waar iedereen wel naartoe wil!

Franse vakantieparken met Nederlandse beheerders

De vakantieparken van FranceComfort bevinden zich op de mooiste plekjes in Frankrijk. Toch hebben al deze parken Nederlandse beheerders. Dat is wel zo prettig voor de gasten, die voor een groot deel uit Nederland komen. Zo hoef je niet te proberen om je in een andere taal duidelijk te maken, maar kan je eenvoudig al je vragen in je eigen taal kwijt.