Topic Magazine
Image default
Webdesign

Wat is uw reden voor een nieuwe website?

Een nieuw bedrijf gestart? Een informatiebron voor uw dienst of product? Een online portfolio voor een freelancer? Genoeg redenen te bedenken waarom u een (nieuwe) website zou willen. Ook heeft u vast al een idee hoe die website er ongeveer uit moet komen te zien en wat de mogelijke functies moeten zijn. Maar daar loopt het spaak, want hoe kunt u al die inspiratie en ideeën tot de werkelijkheid laten behoren? Er komt heel wat bij kijken om een echt goede én mooie website te bouwen. Wellicht vindt u het fijn om (een beetje) te begrijpen waar professionele webdesigners zoal mee aan de slag gaan!

Het ontwerp, de structuur en toegepaste technieken zijn leidend!
Het is in ieder geval belangrijk dat uw website tot de verbeelding spreekt, prettig leesbaar is en via alle mogelijke apparaten fijn te bezoeken is. Eigenlijk komen hier al drie kernpunten naar voren bij het ontwikkelen van een website of webshop: het ontwerp, de structuur en de toegepaste technieken. Wanneer er sprake is van ontwerpen aan de ‘voorkant’ (het zichtbare) van een website, wordt dit webdesign genoemd. Vaak leest u hierbij de term front-end. Gaan ze aan de slag met ontwikkelingen aan de ‘achterkant’ (toepassen van technieken die niet direct zichtbaar zijn), valt dit vaak onder webdevelopment. Hierbij wordt dan gesproken middels de term back-end. Webdevelopment en webdesign zijn dus van elkaar te onderscheiden, evenals de toepassingen die daarbij horen, maar zijn ook onlosmakelijk met elkaar verbonden bij het ontwikkelen van een website of webshop!

Waarom webdesign Eindhoven een uitstekende keuze is?
Nu u weet dat een allround webdesigner dus over meer capaciteiten beschikt dan alleen de grafisch vormgevingscapaciteiten, heeft u misschien al een beter beeld waarnaar u specifiek op zoek bent. Heeft u al een website, maar is deze qua design en/of technieken wat verouderd? Of wilt u volledig vanaf een nulpunt iets nieuws opbouwen? Webdesign Eindhoven kan u in beide gevallen uit de brand helpen. Het is dan ook niet voor niets dat Eindhoven hét kenniscentrum van Nederland is als het gaat om de ontwikkeling van techniek. Ook als designstad zijn de gespecialiseerde webdesigners uit Eindhoven niet onbekend met het uitdenken en vormgeven van creatieve en opvallende oplossingen voor uw webdesign.

Pak door en ga voor het totaalplaatje met online marketing Eindhoven!
Omdat naast vormgeving dus ook andere zaken noodzakelijk zijn voor het ontwikkelen van een mooie en goed werkende website, zijn veel marketing- en reclamebureaus in Eindhoven zich gaan uitbreiden en specialiseren voor een totaalpakket. Wilt u het dus in één keer, met maar één samenwerkingspartner, goed aanpakken? Dan kiest u voor online marketing Eindhoven! Van A tot Z wordt u bijgestaan. Ze luisteren naar uw wensen en eisen en bedenken samen met u een webdesign en marketingstrategie dat volledig aansluit op u en uw onderneming! Dit wordt altijd goed met u overlegd zodat u altijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen. En dat alles ook nog eens met Brabantse gezelligheid!