Topic Magazine
Image default
Webdesign

Website laten maken

Ik heb sinds kort een bedrijfje opgericht in België en wil graag een website laten maken bij SiteToGo.nl. Hoe ik bij dit bedrijf kwam leg later uit in dit blogje. Ik woon zelf in Nederland vlakbij de grens van België maar ik start daar het bedrijf omdat daar de kosten die ik moet betalen, in België lager liggen dan in Nederland. Voor mij dus al een voordeel en qua afstand maakt het in principe geen moer uit waar ik heen rij. Maar ik moet voor mijn bedrijf dus een website laten maken en in dit blogje lees ik wat ik heb gedaan om een mooie website voor elkaar te kunnen krijgen.

Googelen op website laten maken

Allereerst ging ik via Google.be Googelen op website laten maken en al gauw vond ik SiteToGo. Wat best gek was, want het was een Nederlandse website op een Belgische zoekmachine. Gelukkig maakt het wat een website betreft de afstand niet echt uit omdat face-to-face contact vrijwel niet nodig is. De mensen van SiteToGo.nl vertelden mij diverse dingen over wat ze allemaal maakten voor websites en ik was al meteen helemaal om. Ik wilde dolgraag dat ze mijn website gingen maken. Ik heb het dus voorgesteld en ze vonden het goed. We zouden via de mail en telefoon contact houden en ook dat is allemaal volgens plan verlopen.

Resultaat van de website

Ik heb een zeer mooie website gekregen die is gemaakt door SiteToGo.nl. Ze hebben een heel mooie template uitgekozen voor mijn website en ik hoor ook heel veel positief commentaar van zowel Nederlandse als Belgische bedrijven. Ook wordt ik ineens erg vaak gebeld omdat ze zeggen dat mijn website ze zo aansprak dat ik wel een goed bedrijf moest hebben. Alleen is dat zo grappig dat ik net pas ben begonnen en de onderneming ook pas net is gestart.

Mocht je nou ook een website laten maken? Dan raad ik jou SiteToGo aan!