Topic Magazine
Image default
Zakelijk

Black Friday bij Coolblue België

Coolbue is één van de grootste webshops in België en Nederland. Ze zijn in 2019/2020 zelfs uitgeroepen tot beste webwinkel. Natuurlijk doen ze ook mee aan Black Friday. Hoe dit eruit ziet en wat je kunt verwachten vertel ik je in onderstaand artikel.

Blue Friday

Coolblue is zo groot dat ze een eigen soort Black Friday opgericht hebben: namelijk Blue Friday. Dit is een verwijzing naar de blauwe kleur en de naam van het bedrijf. Ze omschrijven het zelf als: Black Friday, maar dan gewoon een week eerder. Hiermee zeggen ze dus dat er goede aanbiedingen online komen in de week voor Black Friday. Zorg dus dat je niet wacht tot Black Friday maar dat je de week ervoor al klaar zit om te profiteren van de beste deals. Dit betekent niet dat ze helemaal niet meedoen aan Black Friday, dit is eigenlijk een extra week. Ze zullen ook tijdens Black Friday veel aanbiedingen hebben.

Welke producten zijn er dan in de aanbieding?

We kunnen nog niet voorspellen voor welke producten Coolblue aankomend jaar solden heeft, maar we kunnen wel een goede inschatting maken op basis van de voorgaande jaren. Hier zagen we heel veel korting op elektronica. Onder anderen laptops, telefoons, witgoed en stofzuigers waren voor tientallen euro’s minder te verkrijgen. De verwachtingen zijn dat het dit jaar niet anders zal zijn. Het blijft niet alleen bij elektronica. Coolblue heeft namelijk ook woon artikelen en gereedschap in hun assortiment. Hierdoor is er voor iedereen wel een geschikte deal te vinden.

Waar vind je de Cool Blue Black Friday deals?

De Coolblue Black Friday deals kan je natuurlijk op de website van Coolblue vinden. Maar het kan nog makkelijker. Tegenwoordig zijn er namelijk sites die alle deals van populaire winkels verzamelen. Een populaire site daarvoor is blackfriday-deals.be. Daar vind je een handig overzicht van alle deals. Hierin kan je kiezen voor je favoriete winkel en dan zie je met 1 muisklik alle deals van de desbetreffende winkel.

Waarom shoppen bij Coolblue?

Coolblue staat in België bekend om de uitstekende service die zij verlenen. Vandaar ook hun slogan ‘alles voor een glimlach’. Zo kan je gratis ruilen in echte fysieke winkels. Ook heb je jouw product de volgende dag al in huis mits voor 23.59 besteld. Tot slot bieden ze ook veel hulp in de fysieke winkels. Ze zullen misschien niet voor elk product de allergoedkoopste zijn, maar je bent wel zeker dat je goed geholpen zult worden.

 

https://www.mijnwolfslag.nl/kantoorartikelen-hoofddorp/