Topic Magazine
Image default
Banen en opleidingen

Operator chemie

Operator chemie

Functie

Ago chemicals zoekt een technicus voor een toonaangevend firma in de chemiesector te gent. Als technicus ben je verantwoordelijke voor het voorzetten en instellen van de machines. Je staat aan de bobineur ( overwikkelmachine ) en bedient deze volgens de voorschriften. Je voert ook kwaliteitscontroles uit en fabriceren de vervaardiging verzendklaar. Daarnaast sta je in voor het omstellen van machines en het schoonmaak van en rond de machines. Je houdt rekening met de vooropgestelde veiligdheids- en netheidsregels.

Aanbod

Interimjob met keuze vast in een groeiend winkelbedrijf in het gentse. Een competitieve verloning.

Jouw profiel

Je hebt een afkomst in het technische, elektrische of mechanische. Je bent in het have van een a2 opleidingsniveau je bent leergierig en werkt graag met verscheidene machines. Je bent niet kleurenblind en hebt een goede fysieke vorm ( tillen van lassen ). Bestendige aandacht en concentratie zijn nodig voor het afleveren van een kwaliteitsartikel je hebt zin voor orde en keurigheid en je bent kwaliteitsgericht. Je kan goed in teamverband werken. Je hebt zin voor initiatief en je kan onafhankelijk werken. Je kan in een volcontinu ploegenstelsel ( 4 omploegen ) werken. Kandidaten met een wettelijk heftruckattest genieten de smaak.

Uitharden nuttigen van afstoffen of producten, een referentie schenken en voor analyseren registreren, preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen tenuitvoerleggen, de omhulsel en etikettering van producten controleren ( luchtdichtheid, gewicht, vervaldag ) of manueel inpalmen, meetoverzichten van het product lepelen ( vocht, temperatuur,. . . ) afwijkingen aaneengehecht met de omzetting detecteren, de parameters van de machines en outillage controleren ( temperatuur, druk, debiet,. . . ) afwijkingen identificeren en aanpassen, gegevens voor productieopvolging registreren de inlichting doorvertellen aan de betrokkenen, onderdelen, machine-uitrustingen, … monteren of ontmantelen, technische hulp verstrekken aan operatoren rapporten opstellen over de vervaardiging en incidenten, de netheid van de installaties en controleapparatuur controleren en verzorgd ( reactor, distillatiekolom, ph-meter,. . . ), producten of analyseresultaten controleren, de hoeveelheid, de conformiteit en de beschikbaarheid van de grond- en reactiestoffen controleren ( natrium, zuren, chloor, silicium,. . . ), controleren of de installaties werken en beschermd zijn

Lager instituut of 1ste graad secundair instituut

https://www.nieuwejobs.com/job/q/jobs.html