Puzzeloplossing – laatste spins

In de zesde fase, net als in de vierde, worden de vereiste kubussen op hun plaats geplaatst, ongeacht hun oriëntatie. De puzzel moet zo worden gedraaid dat het element dat zich al op de juiste plaats bevindt zich in de uiterste linkerhoek bovenaan de kubus bevindt. De voorgestelde opties om de formule op te lossen spiegelen elkaar. Het is noodzakelijk om de rotatie te herhalen totdat het gewenste resultaat is bereikt.

De zevende etappe is de meest plechtige en moeilijkste. Wanneer de kubus draait, zijn overtredingen in de reeds samengestelde rijen onvermijdelijk. U moet zich volledig concentreren op de bewegingen, anders kan het resultaat van de montage onherroepelijk worden verpest. Net als in de vijfde fase is de reeks bewegingen slechts één, maar wordt deze 4 keer herhaald. Eerst worden rotaties uitgevoerd om het element te oriënteren en vervolgens omkeren om de onderbroken rijen te herstellen. Vergeet niet bewegingen op te nemen met de karakters van het Engelse alfabet. De formules voor de bewegingen van de zijkanten en rijen van de kubus van deze fase zijn als volgt: (RF’R’F) 2 U (RF’R’F) 2 – variant “a”; (RF’R’F) 2 U ‘(RF’R’F) 2 – optie “b”; (RF’R’F) 2 U2 (RF’R’F) 2 – optie “c”. В – rotatie van het bovenvlak met 90 graden, В ‘- rotatie van hetzelfde vlak tegen de klok in, en В2 – dubbele rotatie. De complexiteit van het podium zit hem in de juiste beoordeling van de locatie van de elementen en de keuze van de gewenste rotatiemogelijkheid. Het kan voor beginners moeilijk zijn om het patroon onmiddellijk correct te identificeren en aan de juiste formule te koppelen.

 

rubiks cube kopen

 

https://breinbrekers.be

Antislip sokken een bruikbaar cadeau

Er zijn best wel vaak momenten waarbij je iemand iets wilt schenken. Het meest voor de hand liggende moment zijn verjaardagen. Maar er zijn meer momenten waarvoor je een cadeau voor een ander moet kopen. Denk bijvoorbeeld aan de kerstdagen, misschien trek je wel lootjes met de familie of legt iedereen spontaan iets voor elkaar onder de kerstboom. Een andere gelegenheid is het Sinterklaas feest, een jubileum of een verhuizing.

Het is altijd vrij lastig om een origineel cadeau voor iemand te vinden. Eigenlijk wil je niet met iets aan komen waar iedereen al mee aan komt. En ook wil je graag iets schenken dat de ontvanger dan ook echt kan gebruiken. Het blijft echter moeilijk, vooral als je de ontvanger ook weer niet zo heel goed kent.

Antislip sokken als cadeau geven?

Ons idee is om die persoon eens een paar antislip sokken te geven. We zien je gelijk denken! Jaa, daar was je waarschijnlijk nooit op gekomen. Maar dit is een artikel dat eigenlijk iedereen wel kan gebruiken. Want wie loopt er nou niet op zijn of haar sokken door het huis? De antislipsok onderscheid zich van andere sokken doordat er aan de onderkant een soort antislip profiel op zit waardoor mensen die de sokken dragen, veel minder kans op uitglijden hebben. Dit is dus wel een heel nuttig en zelfs zorgzaam cadeau!

Antislip sokken zijn verkrijgbaar in vele maten, van kindermaat tot aan grote volwassen maten. En het is dan ook geschikt voor iedereen! Mensen van elke leeftijd, mannen en vrouwen, iedereen heeft baat bij antislipsokken. Als je je bedenkt hoeveel ongelukken er jaarlijks wel niet gebeuren doordat mensen op hun sokken uitglijden, dan zul je je waarschijnlijk niet langer bedenken en gelijk ook een paar voor jezelf bestellen. Je hebt niet alleen meer grip op gladde vloeren, maar ook bijvoorbeeld als je de trap op of af loopt. Je moet er toch niet aan denken dat een van je geliefden, vrienden of kennissen van de trap valt?

Denk nou niet dat het suf is om antislip sokken te geven. Wist je dat sokken echt een item is dat vaak onder de kerstboom wordt gelegd? Ook voor de kinderen is het een perfect schoenkado voor Sinterklaas. Vooral als je deze dan ook in hun favoriete kleurtje bestelt. En kleuren zijn er genoeg hoor! Je kunt kiezen uit roze, blauw, groen, paars, donkerblauw, grijs, beige en zwart.

Ook voor oudere mensen zijn antislipsokken het juiste cadeau om te geven. Vaak zeggen ouderen ‘wij hoeven geen cadeau’s meer, we hebben alles al’. Maak ze dan maar blij met één of twee paar gripsokken. Dan geef je ze echt iets waar ze wat aan hebben. Je geeft ze warme voetjes en grip op de vloer. En met name dat laatste is echt erg belangrijk voor senioren, aangezien zij de meeste ongelukken in huis hebben.