Topic Magazine
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaart Oost-Vlaanderen

Boek je ballonvaart Oost-Vlaanderen, wij van C-Air zijn gespecialiseerd in ballonvluchten boven het prachtige Oost-Vlaamse landschap. Een ballonvaart duurt circa 1 uur gevolgd door een glaasje champagne en een hapje. Oost-Vlaanderen is een prachtige regio om jouw ballonvlucht in te plannen. Ben je zelf ook benieuwd hoe het landschap eruit ziet vanuit een luchtballon, die rondzweeft op een hoogte van 1000 meter? Wij bieden je een prachtig aanbod van zowel een privé ballonvaart als een ballonvaart in groep boven Oost-Vlaanderen.

Een ballonvaart boven Sint-Niklaas

Een ballonvaart in Sint-Niklaas, de thuisbasis van C-Air ballonvaarten. Heb je ook al eens gedacht van op te stijgen vanop de grote markt? Dit is een unieke ervaring die elke Sint-Niklazenaar één keer moet meemaken. Neem even met ons contact op en wij helpen je dit te beleven.

Ballonvlucht boven Antwerpen inplannen

Uiteraard is Oost-Vlaanderen en Sint-Niklaas niet de enige regio waar ballonvluchten worden georganiseerd. C-Air heeft ook een basis in Antwerpen. Neem even een kijkje op onze website gebouwd voor jouw ballonvaart in Antwerpen.

Verschillende vragen aangaande ballonvaarten

Heb ik schrik in een luchtballon?

Veel mensen denken dat ze schrik hebben in een luchtballon, dit is niet het geval. Onze piloot zorgt voor een goede begeleiding van deze luchtballonvaart. Voor de ballonvlucht geeft de piloot een uitgebreide briefing waarin hij de mensen graag bijstaat en over hun schrik helpt. Hoogtevrees heb je de moment je contact maakt met de grond in een luchtballon heb je dus ook totaal geen hoogtevrees. 

Kan je een ballonvlucht plannen in tijden van Corona?

Een ballonvlucht kan je perfect inplannen in tijden van Corona, de regels worden natuurlijk geregeld bekeken. Je kan op de website van C-Air de laatste update bekijken.

Voorlopig zijn mondmaskers verplicht tijdens je ballonvluchten. Verder mogen we ook geen passagiers terugbrengen naar de opstijglocatie. Al ons materiaal wordt uiteraard uitvoerig ontsmet.

Met hoeveel mensen zit ik in een ballonmand?

Dit hangt uiteraard af van de grote van de ballonmand, wij hebben manden voor 2 personen, maar ook voor 18 personen. In al ons manden hebben we de capaciteit vermindert om iedereen zoveel mogelijk ruimte te geven tijdens je ballonvaart.

Wanneer gaan ballonvaarten door?

Ballonvaarten gaat alleen door bij mooi weer, de dag van de ballonvaart nemen wij contact op met onze passagiers om het weer te bekijken en verder af te spreken. Een ballonvlucht gaat alleen in de ochtend en in de avond door. Overdag is het jammer genoeg niet mogelijk om een vlucht te plannen. Heb je verder nog vragen over ballonvaart Vlaanderen neem even vrijblijvend met ons contact op en wij helpen je graag verder.

https://www.cair-ballonvaart.be/aanbod/ballonvaart-oost-vlaanderen/